Koordinatörlük ne demek?

İçindekiler:

  1. Koordinatörlük ne demek?
  2. Koordinatörlük kaç saat?
  3. Koordinatörlük ek dersi ödenecek mi?
  4. İşletmelerde beceri eğitimi dersi kaç saat?
  5. Mesleki Eğitim Merkezi Koordinatörlük kaç saat ek ders alır?
  6. Şeflik ücreti ödenecek mi?
  7. Alan Şefliği ek ders ödenecek mi?
  8. Işletmede beceri eğitimi dersi nedir?

Koordinatörlük ne demek?

Koordinatör nedir ne iş yapar? Genel Koordinatör; firmaların, şube ve birimleri arasında koordinasyon sağlayan ve bu alanda rapor oluşturan kişidir. Bu pozisyonda çalışanlar, aynı zamanda denetleme raporlarını şirket yönetimine ya da genel müdüre sunmakla yükümlüdür.

Koordinatörlük kaç saat?

Büyükşehir Belediyelerinin il sınırları il mülki sınırları olduğundan il sınırları içerisindeki tüm ilçelerdeki İşletmelerde Mesleki Eğitim kapsamında verilecek olan Koordinatörlük görevi; Mesleki Eğitim Merkezlerinde haftada 24 saat, Meslek Liselerinde haftada 20 saat olarak verilecek.

Koordinatörlük ek dersi ödenecek mi?

Anadolu Eğitim Sendikası tarafından 2239-21/6278 sayılı tarihli Meslek Liselerinde Şeflik ve Koordinatörlük Ek Dersleri Ödenmelidir konulu resmi yazı yayınlandı. ... Artı olarak belirtmek gerekir ki; EBA sistemi üzerinde koordinatörlük görevine konu olan beceri eğitimi ek dersinin ödenmesi gerekmektedir.

İşletmelerde beceri eğitimi dersi kaç saat?

Yapılan bu düzenleme ile: 1- Mesleki ve teknik ortaöğretim programlarında; bir ders saati okulda 40 dakika, işletmelerde ise 60 dakika olarak yapılması gerektiği belirlenmiştir. 2- İşletmelerdeki mesleki eğitimin günde 8 saat olarak yapılması hükme bağlanmıştır.

Mesleki Eğitim Merkezi Koordinatörlük kaç saat ek ders alır?

Okul yöneticilerine aylık karşılığı koordinatörlük görevi verilemez. Ancak Kararın 6' ncı maddesinde belirtilen aylık karşılığı ders görevini tamamlayan; Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saate kadar fiilen koordinatörlük görevini yapmaları kaydıyla ek ders görevi verilebilir.

Şeflik ücreti ödenecek mi?

Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar'ın 6. maddesinde, bölüm, atölye ve laboratuvar şefliği görevi verilenlerin, çalışmaların planlanması, tezgâh, makine, araç ve gerecin sağlanması, bakımı, onarımı ve öğretime hazır hâlde bulundurulması amacıyla yaptıkları ...

Alan Şefliği ek ders ödenecek mi?

Alan/bölüm, atölye ve laboratuvar şeflerinin ilgili mevzuat doğrultusunda düzenleyecekleri raporlara bağlı olarak söz konusu çalışmaların okul yönetimlerince uygun bulunması hâlinde ek ders ücreti ödenecek.

Işletmede beceri eğitimi dersi nedir?

İşletmelerde Beceri Eğitimi, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin 11 ve 12. sınıflarda alanı ile ilgili bir kamu kurumu veya özel kurumda belli bir süre uygulamalı eğitim görmesidir. Buna staj eğitimi de diyebiliriz.