BiP sohbet nedir?

İçindekiler:

  1. BiP sohbet nedir?
  2. BiP sohbet grupları nasıl kullanılır?
  3. BiP nedir nasıl kullanılır?
  4. Bipte çoklu görüntülü konuşma nasıl yapılır?
  5. Bipten arama ücretsiz mi?
  6. BİP te bas konuş nasıl kullanılır?
  7. BIPE grup taşıma nasıl yapılır?
  8. BiP kimler kullanabilir?
  9. BİP te kaç kişiye kadar grup görüntülü görüşme yapılabilir?
  10. BİP te kaç kisi görüntülü görüşme yapılabilir?
  11. Bipten her yöne arama ne demek?
  12. Bipten ücretsiz arama nasıl yapılır?
  13. Telefonda bas konuş ne demek?
  14. BİP grubuna nasıl girilir?
  15. WhatsApp grubu BİP e taşıma nasıl yapılır?

BiP sohbet nedir?

Turkcell BiP, insanlar ile internet üzerinden anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü görüşme uygulaması olarak karışımıza çıkıyor. ... Uygulama, birebir veya grupça her zaman internet üzerinden ücretsiz olarak mesajlaşma imkanı sunuyor.

BiP sohbet grupları nasıl kullanılır?

BiP ile 1000 kişiye kadar kalabalık gruplar kurabilirsiniz. Grubunuzun profil sayfasından, dilediğiniz zaman grup adını ve grup fotoğrafını değiştirebilir, link ile grubunuza katılımcı davet edebilirsiniz. Aynı zamanda grup yöneticisi iseniz, gruba kişi ekleyebilir/çıkarabilirsiniz.

BiP nedir nasıl kullanılır?

BİP, Turkcell tarafından geliştirilmiş bir mesajlaşma uygulamasıdır. iOS, Android kullanıcıları için geliştirilen BİP uygulaması, tüm operatörler tarafından kullanılabiliyor. “En İnovatif Uygulama” ödülünü kazanan BİP, kullanıcılarına hızlı ve güvenli mesajlaşma, kaliteli sesli ve görüntülü görüşme sağlıyor.

Bipte çoklu görüntülü konuşma nasıl yapılır?

· BiP uygulamasının yeni sürümünü açtıktan sonra, mevcuttaki gruplarından ya da yeni grup kurarak grup sohbetinin içine girmek gerekiyor. · Sohbet penceresinin içerisinde sağ üstte bulunan çoklu kamera ikonuna basılarak grup görüşmesi başlatılabiliyor.

Bipten arama ücretsiz mi?

BiP'ten tüm BiP'lileri rehberinizde kayıtlı olmasa dahi ücretsiz arayabilirsiniz. Turkcell'li BiP'liler ise aradıkları kişi BiPli olsun ya da olmasın fark etmeksizin BiP Her Yöne Arama yapabilir.

BİP te bas konuş nasıl kullanılır?

Ekranın üst kısmındaki G harfi kutu içinde sabitlendiğinde BasKonuş servisini kullanabilirsiniz. BasKonuş özelliği olan bir telefonunuz varsa, tek bir tuşa basılı tutarak aynı anda ister bir, isterseniz 100 kişiye ulaşabilirsiniz. Elinizi tuştan çektiğinizde de karşı tarafı dinleyebilirsiniz.

BIPE grup taşıma nasıl yapılır?

Diğer uygulamadaki gruplarınızı ve sohbet geçmişinizi BiP'e taşıyın!
  1. Taşımak istediğiniz grubu diğer uygulamadan taşımak istediğiniz grubu seçin.
  2. Paylaş menüsünden BiP'i seçin.
  3. Sohbetinize BiP ile kaldığınız yerden güvenle devam edin!

BiP kimler kullanabilir?

BİP bedava interneti sadece Turkcell hat kullanan kişilere verilmektedir. Vodafone ve Türk Telekom kullananlar bip servisini kullanmalarına karşın bedava internet, konuşma yada sms kazanamazlar. Bip sadece turkcellilere özel bir hizmet değildir.

BİP te kaç kişiye kadar grup görüntülü görüşme yapılabilir?

15 kişiye kadar HD Kalitede Görüşmeler sadece BiP'te! Yeniliklerin öncüsü BiP'ten bir ilk daha! 15 kişiye kadar HD kalitede yapılabilen Sesli ve Görüntülü Görüşme özelliği sayesinde, tüm sevdikleriniz, aileniz ve arkadaşlarınız ile görüşerek onlara ulaşabilirsiniz!

BİP te kaç kisi görüntülü görüşme yapılabilir?

BiP, sesli ve grup görüntülü görüşmelerde desteklenen kişi sayısını 15'e çıkardı

Bipten her yöne arama ne demek?

BiP'e her yöne arama özelliği geliyor Bu özellik sayesinde BiP uygulaması yüklü olan kullanıcı aramayı BiP uygulaması üzerinden başlatacak, karşı tarafta BiP uygulaması yüklü olmasa bile aramayı BiP üzerinden yapacak. Bu özellik hem mobil hem de sabit numaralara doğru arama yapılabilmesine izin veriyor.

Bipten ücretsiz arama nasıl yapılır?

BiP'ten birini aramak istediğinizde, aramak istediğiniz kişi ile olan sohbet penceresine girerek sağ üstte yer alan Arama ikonuna dokunarak ya da ana menüde yer alan Aramalar seçeneği üzerinden aramak istediğiniz kişiyi seçerek sesli arama yapabilirsiniz.

Telefonda bas konuş ne demek?

Bas konuş servisi, aynı telsiz sisteminde olduğu gibi abonelerin aynı anda birden fazla abone ile sesli iletişim kurmalarını sağlayan bir servistir. Bas konuş servisinde yalnızca tek bir aboneyle sesli iletişimde bulunmakta mümkündür.

BİP grubuna nasıl girilir?

BİP ana sayfasında mesaj ikonuna dokunun. Açılan ekranını üst kışında 'Yeni grup oluştur' kısmına tıklayarak grup kurabilirsiniz. Başka bir grup sizinle QR kod paylaştıysa kolaylıkla söz konusu gruba giriş yapabilirsiniz. Bunun içinde anasayfadaki mesaj ikonuna dokunun.

WhatsApp grubu BİP e taşıma nasıl yapılır?

Diğer uygulamadaki gruplarınızı ve sohbet geçmişinizi BiP'e taşıyın!
  1. Taşımak istediğiniz grubu diğer uygulamadan taşımak istediğiniz grubu seçin.
  2. Paylaş menüsünden BiP'i seçin.
  3. Sohbetinize BiP ile kaldığınız yerden güvenle devam edin!