Türk Telekom'dan BİMcell'e geçilir mi?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom'dan BİMcell'e geçilir mi?
  2. BİMcell operatörü nedir?
  3. BİMcell'e Nasıl Abone Olunur?
  4. BİMcell hangi GSM altyapıyı kullanıyor?
  5. BİMcell sim kart ne kadar?

Türk Telekom'dan BİMcell'e geçilir mi?

Türk Telekom faturalıdan Bimcell'e geçiş Türk Telekom faturalı hattan direk olarak Bimcell'e geçiş yaparsanız eğer Türk Telekom faturanızdan 20 lira faturasız hatta geçiş parası almaktadır. Bu 20 lirayı bimcell hattınıza yüklüyor fakat 20 lira ile paket almak mümkün olmuyor. Geçiş yaparken bir kaybınız olmuyor.

BİMcell operatörü nedir?

BİMcell, süpermarketler zinciri BİM'in hayata geçirdiği sanal GSM hizmeti. BİM ve Türk Telekom işbirliğiyle hayata geçirilen bu proje Türkiye'de bir market zincirinin gerçekleştirdiği ilk GSM şebekesidir.

BİMcell'e Nasıl Abone Olunur?

BİMcell. BİMcell'e abone olmak için hangi evraklar gereklidir? Kimlik fotokopiniz ile en yakın BİM mağazasına uğrayınız, ilgili formları doldurup simkartınızı alınız. BİMcell Bireysel Abonelik Sözleşmesi için tıklayınız.

BİMcell hangi GSM altyapıyı kullanıyor?

BİMcell, TT Mobil altyapısını kullanan bir hizmettir. Hat ve TL satışları TT Mobil satış kanallarından yapılmaz. BİMcell hatları sadece BİM mağazalarında satılır. TL yükleme işlemi BİM mağazaları, bimcell.com.tr Online İşlemler Merkezi ve 4 BİMcell Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.

BİMcell sim kart ne kadar?

BIMcell'li olmak istiyorsanız, faturasız hat yani SIM kart için ödeyeceğiniz tutar 65 TL olarak belirlenmiş. Diğer operatörlerde bu tutar 75-85 TL arası değişiyor, dolayısıyla BİMcell bu konuda da diğer makro operatörlere göre gayet uygun fiyata sahip. Faturalı seçeneklerde ise SIM kart ücretsiz veriliyor.