Migros kurban kaç TL?

İçindekiler:

  1. Migros kurban kaç TL?
  2. Carrefour'da kurbanlıklar kaç lira?
  3. Kıvırcık koç kaç para?
  4. Migros Kurbanlık nasıl oluyor?

Migros kurban kaç TL?

Kurbanlıkların satışına başlayan ve ücretsiz teslimat hizmeti sunan Migros, en az 12 kilogramlık kurbanlık koçu 1795 liradan, 16 kilogramlık koçu 1950 liradan alıcıyla buluşturuyor. Firma, büyükbaş kurbanlıkta ise minimum 25 kilogram sakatatsız kemiksiz et olan bir hissenin fiyatını 2295 lira olarak belirledi.

Carrefour'da kurbanlıklar kaç lira?

Kurban bayramına sayılı günler kala Migros 2021 kurbanlık fiyatları belli oldu. Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık satışı yapan Migros'ta küçükbaş fiyatları 1.950 liradan satılmaya başladı. Carrefoursa'da 7 hisseli büyükbaş kurbanlık hisse fiyatı 2.050 lira, küçükbaş kıvırcık koç 1.950 liradan satılacak.

Kıvırcık koç kaç para?

CarrefourSA'da en az 17 kilogramlık sakatat dahil "Kıvırcık Koç Kurban Paketi"ni 1950 liradan satılıyor. Büyükbaş kurbanlıkta ise en az 20 kilogramlık bir hissenin fiyatı 2050 lira olarak belirlendi.

Migros Kurbanlık nasıl oluyor?

Kesim: Kurban kesimlerimiz; yasal mevzuat ve standartlarımıza uygun, onaylı kesimhanelerimizde yapılır. İslami kurallara uygun olarak bayram namazına takiben, din görevlisi ve noter huzurunda isim okunarak kesilen kurbanlıklar genel hisse kolisi olarak hazırlanır.