Traktör hibe desteği nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Traktör hibe desteği nasıl alınır?
  2. Orköy desteği nasıl alınır?
  3. Traktör kredisi faizi ne kadar?
  4. Traktör kredisi hangi banka veriyor?
  5. Elektrikli traktör ne zaman seri üretime geçecek?
  6. Yerli elektrikli traktör hangi firmanın?
  7. Hibe kredi kimler alabilir?

Traktör hibe desteği nasıl alınır?

TKDK ve IPARD programları kapsamındaki illerde faaliyet yürütülüyorsa, devlet destekli tarım makinesi alınabilir. Başvuru için gereken koşulları sağlayan vatandaş, Tarım ve Orman Bakanlığı İl Müdürlüklerine başvuru yaparak devlet destekli traktör alabilir.

Orköy desteği nasıl alınır?

ORKÖY desteğinden yararlanabilmek için öncelikle başvuru sahibinin ikamet ettiği köyünün proje kapsamına alınması gerekmektedir. Bu bilgiye ORKÖY Genel Müdürlüğü sitesinden ulaşılabilmektedir. Başvuru sahibi destekten yararlanmak için son 1 yıldır bu orman köyünde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

Traktör kredisi faizi ne kadar?

Ziraat bankasının şuan ki cari faiz oranı ise senelik %17 aylık ise 17/12=%1.41 olmaktadır. Cari faiz oranı üzerinden yatırım döneminde olmanız durumunda ”YABANCI MARKA” traktör alırsanız %25 faiz desteği alırsınız. Böylece yıllık %17 olan faiz oranı %12.75 olacaktır. Aylık ise bu faiz oranı 12.75/12=%1.06 olacaktır.

Traktör kredisi hangi banka veriyor?

Türkiye iş bankası sıfır yada 2.el traktör alacak olan çiftçimize 60 ay vadeli kredi vermektedir. Tarım aleti alımlarına ise de 48 ay geri ödemeli olarak kredi olanağı sağlamaktadır.

Elektrikli traktör ne zaman seri üretime geçecek?

"Orta boy elektrikli traktör 2022'de seri üretime girecek" Orta boy tarla traktörümüz 2022'nin ilk aylarında seri üretime gireceği için çalışmalarımız devam ediyor, yüzde 95 bitmiş durumda. En büyük boy traktörler ise dünyada yaklaşık 130 beygir gücünde.

Yerli elektrikli traktör hangi firmanın?

ZY Elektrikli Traktör, Önder Yol ve Ziraat Girişim Sermayesi ortaklığında kurulan yüzde yüz yerli sermayeli bir Türk şirketidir.

Hibe kredi kimler alabilir?

Tarımsal örtü altı ve üst bitkisel üretim yapanlar hibe kredi talep edebilmektedirler. İş fikrine yönelik proje üreten yeni girişimcilere hibe kredi desteği verilmektedir. Esnaflar devletten hibe kredi alabilmektedirler. KOBİler devletten hibe kredi almak için başvuru yapabilmektedirler.