Zoom Meeting locked ne demek?

İçindekiler:

  1. Zoom Meeting locked ne demek?
  2. Zoom Waiting Room nedir?
  3. Record zoom Meeting ne demek?
  4. Zoom telefona indirilir mi?
  5. Zoom bekleme odası nedir?

Zoom Meeting locked ne demek?

Ayrıca Toplantıyı Kitle (Lock Meeting) özelliği ile canlı dersinizi kilitleyip o anki kullanıcılardan başkasının derse girmesini engelleyebilirsiniz. Dersinizi kilitledikten sonra ekranda aşağıdaki gibi yazı çıkacaktır.

Zoom Waiting Room nedir?

Zoom yazılımının toplantılar için bir bekleme odası (Waiting Room) seçeneği bulunuyor. Bu seçenek ile toplantıyı düzenleyen kişi izin verene kadar katılımcılar toplantı odasına giriş yapamıyor. Toplantıyı başlatmadan önce kimlerin katılmaya çalıştığını görmek ve kontrol etmek açısından mutlaka önerilen bir özellik.

Record zoom Meeting ne demek?

Tüm görüşmelerinizi, meetinginize, derslerinizi kayıt etmenizi ve depolamanızı sağlayan kısım burasıdır. Bu buton sayesinde tüm derslerinizi kayıt edebilirsiniz. Record kısmına tıklayıp kaydı başlattıktan sonra, derslerinizi tamamlayıp görüşmeyi tamamladıktan sonra zoom otomatik olarak kaydınızın size sunacaktır.

Zoom telefona indirilir mi?

Zoom'un hem bilgisayara hem de telefon uygulaması var. ... Zoom'u telefonunuza indirmek için Google Play Store veya Apple Store'a başvurmanız gerekiyor. Arama bölümüne Zoom yazdığınızda uygulama karşınıza çıkıyor.

Zoom bekleme odası nedir?

Zoom'un bekleme odası özelliği, konferans yöneticisinin, konferansa kimin bağlanabileceğini seçmesini sağlıyor. Bu sayede davetsiz misafirler, konferans dışında tutulabiliyor.