Internet sitesi ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Internet sitesi ne anlama gelir?
  2. Kişisel web sitesi ne demek?
  3. WWW ne için kullanılır?
  4. Mikro web çerçevesi nedir?

Internet sitesi ne anlama gelir?

Web sitesi nedir sorusuna verebileceğimiz en kısa cevap: İnternet ağında barınan grafik tasarım ve web yazılım dilleriyle şekillendirilmiş bir tanıtım ve paylaşım biçimidir. ... Web siteleri, barındırma sunucularında yerleşik olarak bulunur ve alan adı çözümlemesiyle ulaşılabilirler.

Kişisel web sitesi ne demek?

Kişisel web sayfası; tanıtım, duyuru, blog, Video ve fotoğraf galerileri gibi bir çok özelliğe sahip olan sitelerdir. Amacı: Kişinin tanıtımını, duyurularını, etkinliklerini yayınlamak ve /veya yazı ve görüşlerini paylaştığı bir platform oluşturmaktır.

WWW ne için kullanılır?

Açılımı world wide web olan bu ifade Türkçede "Geniş Dünya Ağı" anlamına gelmektedir. Hatta hayli ilginç ama İngilizcede bu sözcük, örümcek ağları için de kullanılabiliyor. Bu ağ sayesinde dünya üzerinde kullanılan bütün bilgisayarlar birbiri ile iletişim kurabilmekte, bilgi alışverişini sağlamaktadır.

Mikro web çerçevesi nedir?

Mikro web site tasarımı; belirli bir ürün, lokasyon, hizmeti ya da yenilik veya kampanyayı tanıtmak amacıyla yapılan tek veya birkaç sayfalık bilgiler içeren web tasarımlarıdır. ... Kısa sürede tüketilen, niteliğini kaybedince kaldırılan web sitelerde denilebilir.