AirPods ayarı nereden yapılır?

İçindekiler:

  1. AirPods ayarı nereden yapılır?
  2. AirPods 2 nasıl kullanılır?
  3. AirPods nasıl kullanılır Android?
  4. Bluetooth mesafesi ne kadar?
  5. AirPods kuvvet sensörü nerede?

AirPods ayarı nereden yapılır?

AirPods Pro'nuzun ayarlar ekranına gidin. AirPods'u Basılı Tutun altında Sol veya Sağ seçeneğine dokunun, ardından Gürültü Denetimi'nin seçili olduğundan emin olun.

AirPods 2 nasıl kullanılır?

Airpods'u kullanmak oldukça kolaydır. Airpod'u kulağınıza taktığınız zaman aygıtınızdan gelen sesi otomatik bir şekilde çalmaya başlar. AirPods'un tekini kulağınızdan çıkardığınız zaman ses duraklatılır. İkisini birden çıkardığınız zaman ise, ses durdurulur.

AirPods nasıl kullanılır Android?

Android aygıtınız varsa Ayarlar > Bağlantılar > Bluetooth bölümüne gidin. AirPods'unuz şarj kutusundayken kutunun kapağını açın. Şarj kutusunun arkasında bulunan ayar düğmesini, durum ışığı beyaz renkte yanıp sönene kadar basılı tutun. AirPods'unuz Bluetooth aygıtları listesinde göründüğünde aygıtınızı seçin.

Bluetooth mesafesi ne kadar?

Tüm Bluetooth işlemlerini, telefonunuzu diğer Bluetooth cihaz(lar)ından en fazla 10 metre yarıçapta tutarken gerçekleştirmeniz tavsiye edilir. Bu mesafe, bu cihazları kullandığınız ortama göre farklılık gösterebilir.

AirPods kuvvet sensörü nerede?

Sol ve Sağ AirPods Pro kuvvet sensörlerini etkinleştirmek için Ayarlar / Bluetooth bölümünden bağlı olan AirPods'un yanındaki 'i' düğmesine dokunmak gerekiyor. Ardından burada aktif gürültü engellemeyi aktif edebilir, şeffaflık moduna geçebilir ya da her iki teknolojisi de pasif olarak tanımlayabilirsiniz.