Cafer Mahiroğlu aslen nereli?

İçindekiler:

  1. Cafer Mahiroğlu aslen nereli?
  2. Bugün kime ait?
  3. TV global kimin?
  4. Fox kimin mali?
  5. TV 100 kime ait?
  6. Cafer Mahiroğlu nerede doğdu?
  7. Markafoniyi kim satın aldı?

Cafer Mahiroğlu aslen nereli?

Özdemirüç Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu kimdir? Cafer Mahiroğlu, 1966 senesinde Sivas'ta dünyaya geldi. Liseden mezun olduktan sonra genç İstanbul'da hayata atıldı. İngilizce öğrenmek için 1980 senesinin sonuna doğru geldiği İngiltere'de konfeksiyon sektöründe çalışmaya başladı.

Bugün kime ait?

Bugün Televizyon Yayıncılık A.Ş. Bugün TV, Koza Holding tarafından kurulan bir haber kanalıydı. Yayınlarına 'da başlamıştı. Bugün TV, spor haberleri, tarihsel filmler, hayatın içinden belgeseller ve her saat başında haber yayınlanmaktaydı.

TV global kimin?

Global Media Group Prodüksiyon Televizyon Yayıncılık A.Ş. Haber Global, 'de yayın hayatına başlayan haber kanalı. Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Elnur Abdullayev, CEO'su Mammad Gulmammadov'dur. Kanalın genel yayın yönetmeni Tuba Atav, haber koordinatörü ise Serdar Akdoğar'dır.

Fox kimin mali?

FOX (Türkiye)
Tam adıFOX Televizyonu
Kuruluş (Normal yayını)1 Temmuz 2012 (HD yayını)
ŞirketNews Corporation (2007-2013) 21st Century Fox (2013-2019) The Walt Disney Company (2019-günümüz)
SahibiFox Networks Group (Walt Disney Doğrudan Tüketiciye ve Uluslararası/Disney Türkiye)
30 satır daha

TV 100 kime ait?

TV100, 3N Medya bünyesinde yayın yapan haber kanalı. Sahibi iş insanı Necat Gülseven'dir. Kanal, 15 Temmuz 2014 tarihinde dönemin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un oğlu İsmail Uğur tarafından Balıkesir'de kuruldu. Eylül 2018'de Alican Değer'e satıldı.

Cafer Mahiroğlu nerede doğdu?

İş adamı, 1966 yılında Sivas'da dünyaya geldi. İngiltere'deki Select isimli tekstil firmasının sahibi olarak bilinen Mahiroğlu, İngilizce öğrenmek amacıyla 1980'lerin sonunda İngiltere'ye gitti.

Markafoniyi kim satın aldı?

Markafoni'yi İngiltere'de yaşayan Türk işadamı Cafer Mahiroğlu satın aldı. Halen İngiltere'de Select Gruop'un sahibi olan ve 7 bin kişiye istihdam sağlayan Mahiroğlu, Markafoni'nin sahibi Güney Afrika merkezli Naspers Grubu ile anlaşma sağladı.