IPhone ekran rengi nasıl değiştirilir?

İçindekiler:

  1. IPhone ekran rengi nasıl değiştirilir?
  2. IPhone ekran kilidi nasıl değiştirilir?
  3. IPhone perspektif duvar kağıdı nedir?
  4. Canlı duvar kağıdı PC nasıl yapılır?
  5. iPhone 11 ekran görüntüsü nasıl alınır?

IPhone ekran rengi nasıl değiştirilir?

Ayarlar uygulamasını açın ve ardından Erişilebilirlik > Ekran ve Metin Puntosu > Renk Filtreleri'ne dokunun. İhtiyacınıza uygun bir seçeneği belirlemenize yardımcı olacak üç renk alanı örneği göreceksiniz.

IPhone ekran kilidi nasıl değiştirilir?

Touch ID özelliği olmayan aygıtlarda Ayarlar > Parola'ya gidin. Birçok ayar ve seçenek göreceksiniz: Parolayı Kapat: Parolanızı kapatmak için bu seçeneğe dokunun. Parolayı Değiştir: Altı basamaklı yeni bir parola girin.

IPhone perspektif duvar kağıdı nedir?

Perspektif seçeneği açıksa ekranınızı eğdiğinizde duvar kâğıdı hareket eder. Kapatmak için Perspektif düğmesine dokunun. Hareketi Azalt veya Düşük Güç Modu açık olduğunda Perspektif ekran seçeneği kullanılamaz.

Canlı duvar kağıdı PC nasıl yapılır?

Adım #1: Bilgisayarınızdan Microsoft Store'u açın. Adım #2: Desktop Live Wallpapers programını indirin ve bilgisayarınıza kurun. Adım #3: Bilgisayarınıza hareketli masaüstü arka planı videoları indirin. Adım #4: Desktop Live Wallpapers üzerinden indirdiğiniz videoları çalıştırın.

iPhone 11 ekran görüntüsü nasıl alınır?

Ana Ekran düğmeli iPhone'da: Ana Ekran düğmesine ve yan düğmeye veya Uyut/Uyandır düğmesine (modelinize bağlı olarak) aynı anda basıp bırakın.