3 idiots müdür?

İçindekiler:

  1. 3 idiots müdür?
  2. 3 idiots ana fikri nedir?
  3. 3 Aptal makine nedir?
  4. 3 idiots 2 ne zaman çıkacak?
  5. 3 Idiots Filmi ne zaman çekildi?
  6. Firangi ne demek?
  7. Bollywood ne zaman kuruldu?
  8. Bombay nerenin başkenti?
  9. Aamir Khan kimdir eşi?
  10. Kartına Kapoor kaç yaşında?

3 idiots müdür?

Rajkumar Hirani

3 idiots ana fikri nedir?

Filmde eğitim sistemin daima bir yarış üzerine kurulu olduğuna ve herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan 1 öğrenci ve en yakın 2 arkadaşının bu yarış sisteminin karşısında yaptıklarına değiniliyor.

3 Aptal makine nedir?

-Bir makine nedir? +İşi kolaylaştıran, ya da zamandan kazandıran herhangi bir şeydir makine. ... +Sıcak günlerde, bir tuşa basarsınız,serin hava gelir.

3 idiots 2 ne zaman çıkacak?

23 Aralık 2009 (ABD)

3 Idiots Filmi ne zaman çekildi?

3 Idiotsfilminin yönetmen koltuğunda Rajkumar Hirani oturmaktadır. Filmin başrollerinde ise Aamir Khan, Kareena Kapoor, Sharman Joshi, Madhavan, Boman Irani yer almaktadır. 2009 yılında çekilen Hint yapımı bu film Hindistan'da çekilen filmler arasında gişe rekoru kırmayı başarmıştır.

Firangi ne demek?

Yerel Türkçe'deki anlamı: Soba.

Bollywood ne zaman kuruldu?

Ancak izleyici sayısı belirgin şekilde artış gösterdi. Bollywood, asıl büyük sıçramasını 1947 yılından itibaren gerçekleştirdi. Geçmişin tarihsel ve mitolojik öykülerinin yerini, sosyal reformist filmler almaya başladı.

Bombay nerenin başkenti?

Mumbai (1995 yılına dek Bombay), Hindistan'ın Maharaştra eyaletinin başkenti, Hindistan'ın en büyük ve Dünya'nın dokuzuncu büyük şehridir. Nüfusu 13 milyon civarındadır. Şehir, Salsette adası üzerine kurulmuştur.

Aamir Khan kimdir eşi?

Kiran Raoe. 2005

Kartına Kapoor kaç yaşında?

40 yaşında (21 Eylül 1980)