Koç Üniversitesi Yüksek Lisans paralı mı?

İçindekiler:

  1. Koç Üniversitesi Yüksek Lisans paralı mı?
  2. Çeviribilim Yüksek Lisans nedir?
  3. Yüksek lisans yapan hemşireye ne denir?
  4. Mütercim Tercümanlık Yüksek Lisans kaç yıl?

Koç Üniversitesi Yüksek Lisans paralı mı?

Program ücreti Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programı için 110.000 TL; Tezsiz Yüksek Lisans Programı için 67.500 TL' dir. Koç Üniversitesi Mezunlarına % indirim uygulanır. Mezun indirimine ek ya da bundan bağımsız olarak öğrencilere başarı durumuna göre değişik oranlarda burs verilebilir.

Çeviribilim Yüksek Lisans nedir?

Avrupa Birliği ve metinleri odaklı Çeviribilim Yüksek Lisans Programının amacı yazılı çeviri ve iletişim becerilerinin en üst düzeyde kazandırıldığı Avrupa Birliği Hukuk, Uluslararası İlişkiler gibi konuların kuramsal, kavramsal ve teknik anlamda ele alınarak, geniş bir bakış açısı kazandırmanın hedeflendiği, böylece ...

Yüksek lisans yapan hemşireye ne denir?

Yüksek hemşire, yüksek lisans diplomasına sahip hemşiredir. Ülkemizdeki hemşireler arasında yüksek lisans diplomasına sahip hemşire oldukça düşük sayıdadır. Yüksek hemşire, hemşirelik lisans bölümünü tamamladıktan sonra, bu alanda yüksek lisans yapmış ve uzmanlaşmış kişidir.

Mütercim Tercümanlık Yüksek Lisans kaç yıl?

İngilizce Mütercim Tercümanlık yüksek lisans programı 2 akademik yıldır. İki yılda programı bitiremeyen öğrencilerin süresi 1 yıl daha uzatılır. Programdan mezun olabilmek için öğrenciler 27 ulusal kredi (120 AKTS) karşılığı ders almak zorundadırlar. Yüksek Lisans programındaki dersler kuramsal ve uygulamalıdır.