Deri lekesi nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Deri lekesi nasıl çıkar?
  2. Deri çantaya bulaşan boya nasıl çıkar?
  3. Sararmış beyaz çanta nasıl temizlenir?
  4. Deri masa ne ile temizlenir?

Deri lekesi nasıl çıkar?

Deri eşyalar, damıtılmış su ve hassas yapıdaki çamaşır deterjanı kullanarak temizlenebilir. Özellikle deri araç koltuğu temizlerken, temizlik ürününü spreyli şişeye boşaltmak işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Deri koltuğu düzenli olarak buharla temizlemek hijyenik kalmasını da sağlayacaktır.

Deri çantaya bulaşan boya nasıl çıkar?

Bunun için de ihtiyacınız olan şey sabun, ılık su ve yumuşak bir bezdir. Sabunlu suyun içine batırılmış yumuşak bezinizle çok bastırmadan silebilirsiniz. Daha sonra ise yumuşak bir kuru bezle kurulayın.

Sararmış beyaz çanta nasıl temizlenir?

Zeytinyağı + Beyaz Sirke : Yarım ölçü zeytinyağı ile bir ölçü beyaz sirkeyi karıştırın. Karışımı fısfıs sprey şişenin içine doldurun ve kirlenen beyaz deri çantanızın üzerine sıkın. Birkaç dakika bu şeklde bekletip ardından nemli bez ile silin ve kurulayın.

Deri masa ne ile temizlenir?

Su ve sabunla silin: Temiz beyaz bir bezi ılık suyla hafifçe ıslatın. Bezi bir el sabunu kullanarak silin veya çok az miktarda sıvı el sabunu kullanın. Dairesel hareketlerle çalışarak deriyi sabunlu bezle silerek temizleyin. Buff: Deriyi yüzeyini parlatmak için yeni, kuru bir bezle ovalayın.