Taşkınhan nerede?

İçindekiler:

  1. Taşkınhan nerede?
  2. Taşkıran nerenin ilçesi?
  3. Gülperi hangi şehirde çekiliyor?
  4. Gülperi ne zaman çekildi?
  5. Gaziantep Bey konağında hangi dizi çekildi?
  6. Gülperi kaç bölüm?
  7. Gülperi kaçıncı bölümde final yaptı?
  8. Benim adım melek hangi evde çekiliyor?
  9. Gülperi ne zaman final?
  10. Gülperi sonunda ne oldu?
  11. Gülperi kaç bölüm sürdü?
  12. Gülperi devam ediyor mu?

Taşkınhan nerede?

Gülperi dizisinin Gaziantep'te ki çekimleri en çok Gaziantep'in meşhur Taşkınhan konağında yapıldı. Dizide Taşkınhan olarak bahsedilen yer aslında Gaziantep'in kendisi.

Taşkıran nerenin ilçesi?

Çaykara (Romeika: Κατωχώρι, Kadohor), Trabzon ilinin ilçesidir. İlin önemli turistik yerlerinden Taşkıran ve Uzungöl bu ilçede bulunur.

Gülperi hangi şehirde çekiliyor?

Dizinin ilk bölümü ya da bölümlerinde set olarak kullanılacak şehir Gaziantep olarak belirtildi. İlerleyen bölümler için İstanbul düşünüldüğü, dizi yapımcıları tarafından açıklandı. İstanbul'un farklı semtlerinde çekilecek olan dizinin planlanan temel seti, Arnavutköy ve civarı olacağı açıklandı.

Gülperi ne zaman çekildi?

Gülperi/İlk bölüm yayın tarihi

Gaziantep Bey konağında hangi dizi çekildi?

Çekimlerde kullanılan mekanlar dizi tutkunlarının akınına uğradı. Zerda dizisi de Gaziantep'teki bu konakta çekiliyordu.

Gülperi kaç bölüm?

Gülperi (dizi)
Gülperi
Sezon sayısı1
Bölüm sayısı30
Yapım
YapımcıTimur Savcı Burak Sağyaşar
19 satır daha

Gülperi kaçıncı bölümde final yaptı?

Gülperi 30. final bölümü Show TV tarafından bu akşam yayınlandı. Gülperi 30. final bölümünde; Islahevinde Cenk tarafından bıçaklanan Hasan ameliyata alınır. Gülperi Hasan'ın ameliyattan çıkmasını beklerken tatsız bir sürprizle karşı karşıya kalıyor. İstanbul defterini kapatan Gülperi herkesi şoke eden bir karar alıyor.

Benim adım melek hangi evde çekiliyor?

Biz de uzatmadan hemen merakınızı giderelim. Dizide gördüğümüz görkemli konaklar Haleplizade ve Gazi Konağı. Onun dışında dükkanların olduğu Melek ve çocukların dolaştığı yer ise Mecidiye Han... Harika Gaziantep manzaralarıyla izleyenleri mest eden Benim Adım Melek her çarşamba yeni bölümüyle TRT1'de...

Gülperi ne zaman final?

Gülperi/Son bölüm yayın tarihi

Gülperi sonunda ne oldu?

Gülperi 30. final bölümünde; Islahevinde Cenk tarafından bıçaklanan Hasan ameliyata alınır. ... Gülperi çocuklarıyla İstanbul'dan uzakta yeni bir hayata başlıyor. Artemis ve Hasan'ın gizli planından haberdar olan Kadir ve Gülperi çocuklarının peşine düşerken onları bekleyen sürprizden habersizdirler.

Gülperi kaç bölüm sürdü?

Gülperi (dizi)
Gülperi
Sezon sayısı1
Bölüm sayısı30
Yapım
YapımcıTimur Savcı Burak Sağyaşar
19 satır daha

Gülperi devam ediyor mu?

Gülperi dizisi final yapacak. Show TV'nin sevilen dizisi Gülperi'nin son bölümü 3 Mayıs Cuma günü yayınlanacak. ... Yayınlanan fragmanda; Can, Gülperi'ye Kadir ile telefonda görüştüğünü onun da çok üzgün olduğunu ve annesini merak ediyorsa gelmesini söylediğini itiraf ediyor.