Söğütlüçeşme hangi ilçeye bağlı?

İçindekiler:

  1. Söğütlüçeşme hangi ilçeye bağlı?
  2. Söğütlüçeşme Avrupa yakasında mı?
  3. Söğütlüçeşme neresi oluyor?
  4. Istanbul Zincirli Kuyu hangi yakada?
  5. Söğütlüçeşme Beylikdüzü nasıl gidilir?
  6. Söğütlüçeşme Caddesi hangi mahallede?
  7. Esenler Otogardan Söğütlüçeşme'ye nasıl gidilir?
  8. Söğütlüçeşme Marmaraya nasıl gidilir?
  9. Zincirli Kuyu hangi ilçede?
  10. Istanbul Esentepe hangi tarafta?
  11. Beylikduzu Söğütlüçeşme kac dk?
  12. Söğütlüçeşme Beylikdüzü kaç durak?
  13. Söğütlüçeşme Kadıköye yakın mı?
  14. Söğütlüçeşme YHT garına nasıl gidilir?

Söğütlüçeşme hangi ilçeye bağlı?

Söğütlüçeşme, İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı bir semttir.

Söğütlüçeşme Avrupa yakasında mı?

Söğütlüçeşme, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bulunan Küçükçekmece ilçesine bağlı 21 mahalleden biridir. İdari sınırlarına bakıldığında güneyinde Fevzi Çakmak; güneydoğusunda Tevfikbey; doğusunda İnönü; kuzeyinde Halkalı batısında ise İstasyon ve Kanarya mahalleleri bulunmaktadır.

Söğütlüçeşme neresi oluyor?

Söğütlüçeşme 40.992004 enlem ve 29.036264 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Hasanpaşa Mh. ve Kadıköy ilçesine bağlıdır. Söğütlüçeşme haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Söğütlüçeşme posta kodu 34660.

Istanbul Zincirli Kuyu hangi yakada?

Zincirlikuyu İstanbul'da Şişli ilçesinin Beşiktaş ilçesi ile olan sınırında, Esentepe ile Levent arasında kalan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bağlantı yolu, Büyükdere Caddesi ve Barbaros Bulvarı'nın kesiştiği bölgede yer alan semt....
Zincirlikuyu
ÜlkeTürkiye
BölgeMarmara
İlİstanbul
İlçeŞişli
5 satır daha

Söğütlüçeşme Beylikdüzü nasıl gidilir?

Beylikdüzü ilçesine metrobüs ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmaktadır. Söğütlüçeşme (Kadıköy) ile Beylikdüzü arası ulaşım süresi ortalama 90 dakika sürmektedir. Metrobüs hattı; Kadıköy, Altunizade ve ardından Boğaziçi Köprüsü'nden geçerek Avrupa yakasına ulaşmaktadır.

Söğütlüçeşme Caddesi hangi mahallede?

Semt/Mahalle olarak Osmanağa Mh. ve Kadıköy ilçesine bağlıdır. Söğütlü Çeşme Caddesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Söğütlü Çeşme Caddesi posta kodu 34714.

Esenler Otogardan Söğütlüçeşme'ye nasıl gidilir?

Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuna binerek Yenikapı istasyonunda inerek Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Söğütlüçeşme istasyonunda indiğinizde Söğütlüçeşme Yüksek Hızlı Tren İstasyonu'na ulaşabilirsiniz.

Söğütlüçeşme Marmaraya nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Tavşantepe metrosuna binerek Ayrılıkçeşmesi istasyonunda inerek Marmaray' aktarma yapınız. Marmaray ile Söğütlüçeşme durağında indiğinizde Söğütlüçeşme Yüksek Hızlı Tren İstasyonu'na ulaşabilirsiniz.

Zincirli Kuyu hangi ilçede?

Büyükdere Caddesi ile Barbaros Bulvarı'nın kesişme noktası Zincirlikuyu Kavşağı olarak bilinir. Zincirlikuyu semtinin büyük bir bölümü Şişli ilçesi sınırları içinde yer alır ve Esentepe mahallesine bağlıdır. Semtin bu kısmı Büyükdere Caddesinin batısında kalan kısımdır.

Istanbul Esentepe hangi tarafta?

Esentepe, Şişli
Esentepe
ÜlkeTürkiye
BölgeMarmara
İlİstanbul
İlçeŞişli
9 satır daha

Beylikduzu Söğütlüçeşme kac dk?

Metrobüsün 50. kilometresi Beylikdüzü İstasyonu olurken, Beylikdüzü-Söğütlüçeşme arası 83 dakika sürecek. Yeni eklenen hatlarla beraber metrobüs hattındaki istasyon sayısı 33'ten 44'e çıkacak.

Söğütlüçeşme Beylikdüzü kaç durak?

Toplam 26 durak bulunan bu hat sabah 05:00 – 10:00 ve akşam 16:00 – 21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Beylikdüzü (TÜYAP) – Söğütlüçeşme arasında çalışır. Bu hatta toplam 44 durak bulunmaktadır.

Söğütlüçeşme Kadıköye yakın mı?

Söğütlüçeşme metrobüs durağı, Kadıköy merkeze 10-15 dakikalık yürüme mesafesindedir. Dilerseniz, metrobüste indikten sonra, Kadıköy'e giden 4, 8E, 8A, 19S, 19F, 16D, 20K gibi İETT seferlerinden birini de kullanabilirsiniz. Söğütlüçeşme durağı ile Kadıköy arası, 4 durak mesafededir.

Söğütlüçeşme YHT garına nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Tavşantepe metrosuna binerek Ayrılıkçeşmesi istasyonunda inerek Marmaray' aktarma yapınız. Marmaray ile Söğütlüçeşme durağında indiğinizde Söğütlüçeşme Yüksek Hızlı Tren İstasyonu'na ulaşabilirsiniz.