Papara nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Papara nasıl iptal edilir?
  2. Papara yerli mi?
  3. Papara onaylı hesap ücretli mi?
  4. Kendi hesabımdan Paparaya nasıl para yatırılır?
  5. Papara şirketi kimin?
  6. Papara yasal mi?
  7. Türkiyede kaç kişi Papara kullanıyor?
  8. Paparaya IBAN geldi mi?

Papara nasıl iptal edilir?

Kartını geçici olarak kullanıma kapatmak istiyorsan 'Kullanıma Aç/Kapat' özelliğini kullanabilirsin. Kartını iptal etmek istiyorsan; Papara hesabına giriş yap. Papara Card sayfasından ”Kartı İptal Et” seçeneğine tıklayıp onay verdikten sonra kartın iptal edilecektir.

Papara yerli mi?

Papara kart olarak adlandırılan bu ön ödemeli kart, markanın MasterCard logolu olarak ürettiği Türkiye'nin ilk bağımsız ön ödemeli kartı olarak geçmektedir. Papara markası aynı zamanda hem MasterCard hem de Bankalararası kart Merkezi üyesidir.

Papara onaylı hesap ücretli mi?

Hesap açılışı ve kullanım ücreti Papara hesabını saniyeler içerisinde açıp ücretsiz kullanmaya başlayabilirsin. Papara hesaplarına para transferi Papara hesabından başka bir Papara hesabına para göndermek her zaman ücretsiz.

Kendi hesabımdan Paparaya nasıl para yatırılır?

  1. Papara hesabına giriş yap ve Para Yatır sayfasından Havale/EFT ile yatır seçeneğine tıkla.
  2. Papara'nın hangi banka hesabına havale yapmak istediğini seç.
  3. Görüntülediğin IBAN numarasına banka hesabından havale yap.

Papara şirketi kimin?

Şirketin tek sahibi kendisi değil, ortağı İlker Diker'dir. Papara şirketinin İstanbul'da 4, Ankara'da ise 1 temsilciliği vardır. Ankara'da bulunan temsilciliğin adresinin PTT A.Ş olarak gösterilmiştir. 2016 yılında BDD'nın çıkardığı yönetmelikten sonra İlker Diker, Papara şirketine ortak olmuştur.

Papara yasal mi?

Ayrıca Papara BDDK onaylı olduğu için kesinlikle yasaldır.

Türkiyede kaç kişi Papara kullanıyor?

Öne çıkan Papara rakamları Karslı daha önce Webrazzi Summit'te Papara'nın 5.5 milyon kullanıcısı olduğunu açıklamıştı. Kısa bir sürede hızlı büyüme gösteren Papara, 5,75 milyon hesap sahibine, 1 Milyon kart sahibine ulaştı. Papara'nın Türkiye'deki uygulama marketlerinde skoru birinci sırada yer alıyor.

Paparaya IBAN geldi mi?

Papara, İnnial, Paycell, Fastpay benzeri elektronik para ve ödeme hizmeti sağlayıcılarına IBAN özelliği geliyor. Her müşterini ayrı bir IBAN numarası tanımlanacak.