Aday Öğretmenlik kaç gün?

İçindekiler:

  1. Aday Öğretmenlik kaç gün?
  2. Adaylık Kaldırma Sınavı 2021 ne zaman?
  3. Aday öğretmen sınavı ne zaman yapılacak?
  4. 2019 AKS ne zaman?
  5. Aday kaldirma sinavi nedir?
  6. AKS sınavı ne zaman aralık?
  7. Aday öğretmen ayda kaç kitap okuyacak?
  8. MEB AKS 2021 ne zaman?
  9. AKS ye kimler girer?

Aday Öğretmenlik kaç gün?

Sözleşmeli olarak atanan aday öğretmenlere Yetiştirme Programı (654 saat) uygulanacaktır. Sözleşmeli olarak atanan ve özel öğretim kurumlarında adaylığı kaldırılan aday öğretmenlere Uyum Programı (312 saat) uygulanacaktır. Öğretmen Performans Değerlendirme Formu MEBBİS üzerinden doldurulur.

Adaylık Kaldırma Sınavı 2021 ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından asli öğretmenliğe geçiş için her sene sınav yapılan adaylık kaldırma sınavı için beklenen gün geldi. Adaylar sınav giriş belgelerine https://mebbis.meb.gov.tr/ adresinden ulaşabilecek. AKS NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA? AKS sınavı, 5 Eylül 2021 Pazar Günü Saat 10.00'da yapılacak.

Aday öğretmen sınavı ne zaman yapılacak?

Adaylık Kaldırma Sınavına (AKS) giriş şartlarını taşıyan aday öğretmenlerin sınav giriş yerleri erişime açıldı. AKS NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA? AKS sınavı, Pazar Günü Saat 14.00'de yapılacak.

2019 AKS ne zaman?

Adaylık Kaldırma Sınavı (08 Aralık 2019)

Aday kaldirma sinavi nedir?

AKS sınavı, ataması yapılan öğretmenlerin 1 yılı tamamlamasıyla birlikte katılım gösterdiği sınavdır. Öğretmenler, herhangi bir başvuru alınmaksızın, giriş belgeleri düzenlenerek sınava dahil edilir.

AKS sınavı ne zaman aralık?

2021 Yılı Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) tarihinde saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Sonuçlar sınavın yapıldığı tarihten itibaren en geç 15 gün içinde ilan edilecek. 2021 Yılı Adaylık Kaldırma Sınavı'na para yatıramayan aday öğretmenler için 19 Ağustos 23:59'a kadar ek süre verilmiştir.

Aday öğretmen ayda kaç kitap okuyacak?

6. Aday öğretmen ayda bir kitap okuyup; FORM-5'i doldurur 7. Aday öğretmen ayda iki filim izleyip; FORM-6'i doldurur 8. İl Koordinatörünce belirtilen Okul Dışı Faaliyetleri yerine getirerek, FORM-7'yi doldurur. Toplam 90 Saat planlanmıştır.

MEB AKS 2021 ne zaman?

5 Eylül 2021 tarihinde yapılan Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) sonuçları açıklanmıştır. Sınava giren adaylar sınav sonuçlarını kişisel MEBBİS sayfasından Aday Öğretmen Performans Değerlendirme Modülünden öğrenebilir.

AKS ye kimler girer?

Sınava girecek aday öğretmenlerin (sözleşmeli/kadrolu); a. Performans değerlendirmesi sonucunda başarılı olmaları, b. Sınav tarihinde bir yıl fiilen çalışma şartını tamamlamış olmaları, c. Sınava giriş ücretini süresi içinde yatırmış olmaları, gerekmektedir.