Lancome Tresor Midnight Rose nasıl bir koku?

İçindekiler:

  1. Lancome Tresor Midnight Rose nasıl bir koku?
  2. Midnight Rose ne demek?
  3. La Vie Est Belle krem ne işe yarar?
  4. Lancome La Vie Est Belle kalıcı mı?
  5. La Vie Est Belle ne ise yarar?
  6. La Vie Est Belle kac ml?

Lancome Tresor Midnight Rose nasıl bir koku?

Ahududu, gül, vanilya ve miskin çekici ve tatlı karışımı, uslu durmayan feminenliği yansıtıyor. Üst notalarda ahududu ve frenk üzümü akorlarının orta notalarda ikonik gül, hayat dolu yasemin, şakayık ve pembe biber ile birleşimi alt notalardaki vanilya ve misk ile harmanlanıyor.

Midnight Rose ne demek?

Aşkın şeker kaplı gülü. Gençliği, modernliği ve zarifliği sembolize eden bu çekici koku Paris'te bir aşk saklambacına konu oluyor. Tresor Midnight Rose, ağız sulandıran tatlı bir elma tazeliğiyle beklenmedik bir karşılaşmanın meyvesi olan “aşkın sevimli gülü” olabilir.

La Vie Est Belle krem ne işe yarar?

Cildinizi stresin gözle görülebilir işaretlerine karşı korumaya yardımcı oluyor. Sonuçta cildiniz yoğun bir neme kavuşuyor ve cilt tonunuz eşitlenerek daha ışıltılı bir görünüm kazanıyor.

Lancome La Vie Est Belle kalıcı mı?

Oldukça etkili ve kalıcı bir koku olan La Vie Est Belle'in notalarını iris, paçuli, Tonka fasulyesi, yasemin, portakal çiçeği, vanilya, pralin, armut, frenk üzümü ve baharda ilk çiçek açan başlangıçların sembolü manolya oluşturuyor.

La Vie Est Belle ne ise yarar?

La Vie Est Belle Eau de Parfum ile hayat güzeldir, dilediğin gibi yaşa! ... Mutluluğun parfümü mottosunu benimseyen La Vie Est Belle, mutluluğa ulaşmak için kendi yolunu seçen ve çevresine de ilham olan kadınları temsil ediyor. Çiçeksi notalardan oluşan büyüleyici kokusuyla mutluluğun dışa vurumu olarak tanımlanıyor.

La Vie Est Belle kac ml?

Lancome La Vie Est Belle Edp 100 ml Kadın Parfüm 3605533286555.