Halkbank Mastercard nedir?

İçindekiler:

  1. Halkbank Mastercard nedir?
  2. Paraf Mastercard hangi banka?
  3. Paraf debit Business Mastercard nedir?
  4. Paraf debit kart temassız mı?
  5. Parafast kredi kartı mi?

Halkbank Mastercard nedir?

Mastercard Debit Contactless debit kartı hesabınıza bağlı olup, bireysel müşteriler için hazırlanmış özel bir karttır. Mastercard Debit Contactless uluslararası özelliğe sahip olup gayri nakdi ödemeler için kullanılmaktadır. ... Temassız ödeme işareti bulunan her yerde hızlı ve kolay TEMASSIZ ödeme yapma imkanı.

Paraf Mastercard hangi banka?

Paraf | Bireysel | Halkbank.

Paraf debit Business Mastercard nedir?

Paraf Business, firma adına harcama yapan kişiler için geliştirilmiş özel bir kredi kartıdır. Yurt içinde ve yurt dışında, şirketinize ofis malzemesi alımından, iş seyahatlerinize ait konaklama masrafına kadar, iş yerinize ait harcamalarınızı, Paraf Business'ınız ile kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Paraf debit kart temassız mı?

Temassız Özellik. Temassız Paraf, temassız işlem yapabilme özelliği sayesinde, küçük tutarlı ödemelerinizde daha hızlı ve daha kolay işlem yapabilmenize olanak tanır. Temassız Paraf ile şifreye gerek kalmadan ve okuyucusu olan tüm noktalarda 350 TL ve altındaki işlemler temassız olarak daha kısa sürede yapılabilecektir ...

Parafast kredi kartı mi?

PARAFAST İsimsiz Kart, müşterilerimize Şubelerimizden anında sunulmak amacıyla hazırlanmış bir Banka Kartıdır. ParaFast Kartınız şubede hesabınızla ilişkilendirilir ve şifrenizle birlikte anında kullanımınıza sunulur.