Rüyada birini şişman görmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada birini şişman görmek ne anlama gelir?
  2. Rüyada başkasının kilo aldığını görmek ne anlama gelir?
  3. Rüyada tartılmak ne anlama gelir?
  4. Rüyada şişko olmak ne demek?
  5. Rüyada baskül görmek ne anlama gelir?
  6. Rüyada kantar görmek nedir?
  7. Rüyada 2 rakamını görmek ne anlama gelir?

Rüyada birini şişman görmek ne anlama gelir?

Şişman olduğunu görmek zengin olmaya, izzet ve şerefe, din ve dünya kuvvetine, Şişman birini görmek, bu nitelikte birine delalet eder.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada kilo almış birini görmek, herkesin beğeneceği bir yaşama sahip olmaya yorumlanır. Bununla beraber rüya sahibinin oldukça güzel bir yaşama sahip olacağına, iyi bir maaş alacağına ve kişinin büyük bir makama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tartılmak ne anlama gelir?

Rüyada tartılmak rüya sahibinin iyi bir insan olduğuna delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin çevresindeki insanların da kendisi gibi olduğuna yorumlanır. ... Rüyada tartılmak rüya sahibinin doğru yolda yürüyen bir insan olduğuna işaret eder.

Rüyada şişko olmak ne demek?

Rüyada çok şişmanladığını görmek, davranış ve sözlerinizle herkese gülünç görünmeye işarettir. Rüyasında kendisini olduğu halden daha çok şişmanlamış olduğunu görmek, çok mal sahibi olmaya ve çok bilgili olmaya işarettir.

Rüyada baskül görmek ne anlama gelir?

Rüyada baskül görmek, Yaratılışında olumlu ya da olumsuz fazlalık ve noksanlık bulunan alime, Çocuk yahut çocuk mizaçlı adama, Söz getirip götüren yargıç kapıcısına, Gösterişli baskül hükümdara, Baskülde bulunan unsurlar devlet mekanizmasındaki görevlilere, Bazen kantar yooksul için zenginliğe delalet eder.

Rüyada kantar görmek nedir?

Rüyada kantar görmek, kan dökücü bir kimseyle tabir olunur. Kantarin topu, adalet veya zulüm haberinin, muhakeme sirasinda söylenilen sözlerin isitilmesine isarettir. ... Bazilarina göre; rüyada kantar görmek, zenginlikle yorumla nir.

Rüyada 2 rakamını görmek ne anlama gelir?

Rüyada görülen iki rakamı ise, kazadan ve beladan kurtulmaya, korunmaya işaret eder. ... Rüyada görülen oldukça büyük sayılar ise, yine oldukça fazla olacak olan kazanca, zenginliğe işaret eder. Görüldüğü üzere, rüyada sayı ve rakam görmek, genel anlamı ile olumludur ve şans, kısmet, nasip olarak yorumlanmıştır.