Çökertme Köyü yandı mı?

İçindekiler:

  1. Çökertme Köyü yandı mı?
  2. Çökertme hangi ilimize bağlı?
  3. Mandıra Filozofu Çökertme Köyü nerede?
  4. Bodrum Cokertme nerede?
  5. Filozofu nerede çekilmiştir?
  6. Manzara filozofu nerede çekildi?
  7. Çömlek kebabı nerede olur?

Çökertme Köyü yandı mı?

Bodrum'un ünlü koyu Çökertme'nin, yanan bölgeye ait havadan çekilen görüntüsü ortaya çıktı. Türkiye'nin orman yangınlarıyla ciğerleri yandı. Son iki hafta boyunca mücadele verilen yangınlarda alevlere teslim olan bölgelerdeki manzaralar yürek sızlatıyor. Yeşil alanlar, külle kaplandı.

Çökertme hangi ilimize bağlı?

Çökertme, Milas
Çökertme
Muğla
ÜlkeTürkiye
İlMuğla
İlçeMilas
8 satır daha

Mandıra Filozofu Çökertme Köyü nerede?

Türkiye'de devam eden yangınlar sonrası Mandıra Filozofu filminin çekildiği Çökertme Koyu küle döndü. Oyuncu Arda Esen ve yapımcı Birol Güven filmin çekildiği alandan son görüntüleri yayınlandı. Muğla'nın Milas ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan yangına, müdahale sürüyor.

Bodrum Cokertme nerede?

Çökertme, Muğla'nın Milas ilçesinde yer alan bir köy olarak bilinmektedir. Çökertme Muğla'ya yaklaşık 109 kilometre, Milas'a 52 kilometre ve Milas Ören tatil beldesine ise 17 km mesafede bulunmaktadır. Çökertme Koyu, Gökova Körfezi kıyısında bulunan bir koydur.

Filozofu nerede çekilmiştir?

Yerli ve sevilen film Mandıra Filozofu'nun çekim yeri merak ediliyor. Filmin çekimleri Bodrum Çökertme Köyü'nde gerçekleşmiştir.

Manzara filozofu nerede çekildi?

2014 yapımı Mandıra Filozofu'nun çekimleri Milas ilçesinin Çökertme Köyü'nde gerçekleştirilmişti. Yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı'nın yaptığı ve senaryosunu Birol Güven'in yazarak aynı zamanda yapımcılığını yaptığı, başrollerinde Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Ayda Aksel rol alıyor.

Çömlek kebabı nerede olur?

Geleneksel testi kebabı, Avanos ilçesinde üretilen testi ve çömlek adı verilen toprak kapların içine, et ve malzemelerin konularak, tandırda pişirilmek suretiyle hazırlanır. Daha çok özel günlerde, gruplara göre yapılan bu yemek, lokanta ve restoranlarda müşterinin hizmetine sunulur.