Aski su Yükleme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Aski su Yükleme Nasıl Yapılır?
  2. Baylan su sayacı kimin?
  3. Ön ödemeli su kartı nasıl yüklenir?
  4. Su kartı kayboldu ne yapmalıyım Ankara?

Aski su Yükleme Nasıl Yapılır?

Aboneler akıllı kartlarını ASKİ Merkez ve İlçe Şubelerinden, ve Kiosk 'lardan kredi yükleyebilirler. Akıllı kart sayaca yaklaştırılıp butona basıldığı anda karta yüklenmiş olan bu krediler sayaca aktarılmıl olur. Buna istinaden LCD ekranda "YÜKLENEN" mesajı ile miktarı görüntülenir.

Baylan su sayacı kimin?

1955 yılında Merhum Osman Baylan tarafından su sayaçları tamir ve bakım atölyesi olarak kurulan, su sayacı üretimine başlamadan önce babadan oğula devreden, tamir ve ayar işleri ile uğraşan İbrahim ve M.Akif BAYLAN kardeşler, uzun yılların vermiş olduğu deneyim ve birikimler sonucu 1992 yılında BAYLAN Su Sayaçları'nın ...

Ön ödemeli su kartı nasıl yüklenir?

Kontör Yükleme İşlemi Aboneler Akıllı Kartlarını Belediyelerden istediği miktarda kredi yükleyebilir. Akıllı kart sayaca resimdeki şekilde yaklaştırılıp butona basıldığı zaman kartta yüklenmiş olan bu krediler sayaca aktarılmış olur. Buna istinaden LCD ekranda "YÜKLENEN" mesajı ve miktarı görüntülenir.

Su kartı kayboldu ne yapmalıyım Ankara?

Kaybolan veya bozulan karttaki su için abone dilekçe ile başvurur. İnceleme sonucunda servis ücreti karşılığında yeni karta yükleme yapılır.