Ersağ Damla Konsantre ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. Ersağ Damla Konsantre ne işe yarıyor?
  2. Ersağ genel temizlik nasıl kullanılır?
  3. Ersağ süper formül nerelerde kullanılır?
  4. Ersağ Çamaşır Aktif nedir?
  5. Ersağ genel temizlik ne için kullanılır?
  6. Takviye edici gıdalar zararlı mı?
  7. Ersağ anti akne kremi nasıl kullanılır?
  8. Farmasi wc nasıl kullanılır?

Ersağ Damla Konsantre ne işe yarıyor?

ERSAĞ Nazilli Mürşide Durmagel & ERSAĞ Temizlik VE Kozmetik Ürünleri. Damla Konsantre: Lekeler için kullanılan bir üründür. ... Lekelerin üzerine püskürtme aparatı ile uygulanırsa dağılım homojen olacağı için daha iyi sonuç alınır. Halı, koltuk ve duvarlardaki lekeler için bulunmaz bir üründür.

Ersağ genel temizlik nasıl kullanılır?

Kullanımı : Kullanılacak yüzeyin kirlilik oranına göre 1 lt suya tercihinize göre 1 veya 2 kapak ilave ediniz. Temizlik yapılan yüzey kurulandığında daha güzel bir temizlik elde edilir.1 lt ile yaklaşık 35-40 lt sıvı temizlik maddesi elde edebilirsiniz. ÜRÜNÜMÜZ İÇERİSİNDE FOSTAT (STTP) YOKTUR.

Ersağ süper formül nerelerde kullanılır?

Duşakabin, küvet, lavobo, batarya, fayans, mermer vs. temizliğinde kullanılmaktadır.

Ersağ Çamaşır Aktif nedir?

Ersağ Çamaşır Aktif ürünümüz Tozlarımız aktif hale getirmek adına çamaşır yıkama ürünlerimizin yanında kullanılması gereken yan bir üründür. Ürünümüz tek başına kireç önleyici, leke çıkarıcı, yumuşatıcı değildir. Çamaşır yıkama tozlarımızla beraber kullanılan bir temizlik ürünüdür. Konsantre bir üründür.

Ersağ genel temizlik ne için kullanılır?

Evinizin bütün sert yüzeylerinde, pencere pervazlarının temizliğinde, halı, koltuk kanepe lekelerinde, özel formüle edilmiş ev genel temizlik ürünüdür. Damla en konsantre ürünümüzdür. Ama akışkan sıvı kıvamdadır. Özel formülü sayesinde cildinize ve kullanıldığı yüzeye zarar vermez.

Takviye edici gıdalar zararlı mı?

Multivitaminler ve kalsiyum hapları gibi besin takviyelerinin sağlığa etkisinin olmadığını ortaya koyan araştırma yayımlandı Besin takviyelerinin genel olarak sağlığa yarar sağlamadığı, hatta zararlı olabileceğini ortaya koyan bir çalışma yayımlandı.

Ersağ anti akne kremi nasıl kullanılır?

Kullanımı : Ersağ anti-akne losyonunu günde iki defa sabah ve akşam olmak üzere temiz cilde masaj desteği ile uygulanır.

Farmasi wc nasıl kullanılır?

Kullanımı: Temizlenecek olan tuvalet yüzeyine ve kenar kıvrım içlerine sıkarak uygulanır. Birkaç dakika beklenir. Gerekirse fırça ile fırçalanır.