GOP uzaktan eğitim mi?

İçindekiler:

  1. GOP uzaktan eğitim mi?
  2. Tokat Hukuk Fakültesi ne zaman açılacak?
  3. GOP UZEM e nasıl girilir?
  4. Cumhuriyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi ne zaman açılacak?
  5. Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi Hukuk Fakültesi ne zaman açılacak?
  6. UZEM portal nedir?
  7. Bolu Abant izzet baysal üniversitesi hukuk var mı?

GOP uzaktan eğitim mi?

Yükseköğretim Kurulu tarafından alınan kararlar çerçevesinde önlisans, lisans ve lisansüstü düzeydeki tüm dersler Pazartesi gününden itibaren Uzaktan Eğitimle verilecektir.

Tokat Hukuk Fakültesi ne zaman açılacak?

Hukuk Fakültesi'ndeki eğitim-öğretim ve sınavlar akademik takvimde belirtilen tarih çerçevesinde, tarihinden itibaren tamamen yüz yüze yapılacaktır.

GOP UZEM e nasıl girilir?

Uzaktan eğitim sistemine giriş için kullanıcı adı olarak @gop.edu.tr uzantılı mail adresinizi (@'e kadar olan kısmını) şifre olarak da mail adresinizin şifresini kullanmalısınız.

Cumhuriyet Üniversitesi Hukuk Fakültesi ne zaman açılacak?

Alim Yıldız Yüksek Öğretim Kurumu'nun (YÖK) üniversite bünyesinde açılması planlanan hukuk fakültesine onay vermesiyle ilgili olarak,"İletişim Fakültesi'nin yanından bir alan var orayla ilgili inşallah 2018'de fakültenin yapımı başlayacak ve 2020 yılına kadar sürecek.

Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi Hukuk Fakültesi ne zaman açılacak?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

UZEM portal nedir?

Uzem.Tv eğitim portalı öğrencilerin kendilerine özel olarak tanımlanmış şifrelerle hesaplarına giriş yaptığı, internet üzerinden eğitim içeriklerini takip ederek kendilerini bireysel olarak değerlendirebildikleri online bir eğitim platformudur.

Bolu Abant izzet baysal üniversitesi hukuk var mı?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmalarının devam ettiği Hukuk Fakültesine 2021 yılı döneminde öğrenci almayı düşündüklerini açıkladı. ... BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, lise öğrencilerine üniversiteyi tanıtarak öğrencilerin sorularını da cevapladı.