BJK Bonus Classic nedir?

İçindekiler:

  1. BJK Bonus Classic nedir?
  2. Taraftar Bonus ne işe yarar?
  3. BJK Taraftar Kartı Nasıl Alınır?
  4. Garanti Bonus Genç nedir?
  5. BJK Bonus garanti nedir?
  6. Beşiktaş passolig ücreti ne kadar?
  7. GS Bonus kredi kartı mı?
  8. Bonus Öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?
  9. BJK Bonus ne işe yarar?
  10. GS Bonus kart ne işe yarar?
  11. Fenerbahçe Bonus kart ne işe yarar?

BJK Bonus Classic nedir?

Kartal Yuvası mağazalarında ve maç bileti alımlarında çeşitli ayrıcalıklardan yararlanabilecekler. Mastercard Paypass altyapısı ile temassız ödeme özelliğine sahip olan BJK Bonus'la, 90TL ve altındaki ödemeler bozukpara taşımadan, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Taraftar Bonus ne işe yarar?

250.000'i aşkın Bonus program ortağında yapacağınız alışverişlerinizde ekstra bonus kazanırsınız. Biriken bonusunuzla Bonus program ortaklarında bedava alışveriş yapabilirsiniz. Bonus keyfini taksitli alışveriş rahatlığıyla birleştirirsiniz.

BJK Taraftar Kartı Nasıl Alınır?

BJK yaz, TC Kimlik Numaranı 5724'e gönder, kartın sana gelsin.

Garanti Bonus Genç nedir?

Yıllık kart üyelik ücreti ödemeden dilediğin gibi alışveriş yapabilirsin. Türkiye'nin en yaygın işyeri ağı Bonus üye işyerlerinde bol bonus kazanırsın. Biriken bonusunla Bonus program ortaklarında bedava alışveriş yapabilirsin. İstediğin Bonus kampanyasına bir kısa mesajla veya BonusFlaş üzerinden katılabilirsin.

BJK Bonus garanti nedir?

BJK Bonus'la taksitli alışverişin keyfini yaşarken, alışverişlerinden bol bol bonus kazanır, kazandığın bonuslarla Bonus Program Ortakları'nda bedava alışveriş yapabilirsin. Sana özel 1903 ile başlayan Beşiktaş taraftar numarasına sahip olarak Beşiktaşlı kimliğini ve Beşiktaş'ın sana sunduğu ayrıcalıkları elde edersin.

Beşiktaş passolig ücreti ne kadar?

Beşiktaşlı doğanlar ayrıcalıklı olur. Kombineni al, ekstra herhangi bir ücret ödemeden Passolig bedava* senin olsun! *Passolig kart ücreti olan 25 TL, Passolig alımı esnasında tahsil edilecektir. İlgili Passolig kartla kombine satın alımını takiben 25 TL hesaba geri ödenecektir.

GS Bonus kredi kartı mı?

4 Yıldızlı Takımın Özel Taraftarlarının kartı DenizBank GS BONUS Kredi Kartı. GS Bonus'un Getirdiği Avantajlar ve Ayrıcalıklar: GS Store'larda %5 indirim ve vade farksız 5 taksit imkanı sunar. Çekilişlerle Galatasaray Profesyonel Futbol Takım oyuncularının yer alacağı organizasyonlara katılma imkanı

Bonus Öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?

Bonus Genç öğrenci kredi kartı kullanacaklar 500 tl limitli kredi kartı kullanımından faydalanırlar. Öğrenciler aylık asgari tutarları düzenli olarak öderler ise banka şubelerine gidip, limit yükseltilmesi için talepte bulunabilirler.

BJK Bonus ne işe yarar?

BJK Bonus'la taksitli alışverişin keyfini yaşarken, alışverişlerinden bol bol bonus kazanır, kazandığın bonuslarla Bonus Program Ortakları'nda bedava alışveriş yapabilirsin. Sana özel 1903 ile başlayan Beşiktaş taraftar numarasına sahip olarak Beşiktaşlı kimliğini ve Beşiktaş'ın sana sunduğu ayrıcalıkları elde edersin.

GS Bonus kart ne işe yarar?

GS Bonus sahipleri, Medical Park'ın tüm hizmetlerinden, %20 indirimli faydalanabilmektedir. SGK güvencesi altındaki GS Bonus Card sahipleri ise, alınan fark ücreti üzerinden yine %20 indirim hakkı kazanmaktadır. ... GS Bonus ile yurtiçi ve yurtdışındaki ATM'lerden dilediğiniz zaman nakit avans kullanabilirsiniz.

Fenerbahçe Bonus kart ne işe yarar?

Fenerbahçe Bonus'un Getirdiği Ayrıcalıklar: Tüm Fenerium mağazalarında ve web sitesinde yapılan alışverişlerde otomatik olarak indirim uygulanır. Bonus Program Ortakları'nda yapacağınız taksitli veya tek ödemeli alışverişlerinizde ekstra bonus kazandırır. ... Anlaşmalı üye işyerlerinde indirim imkanı.