Bemiks ampul içinde ne var?

İçindekiler:

  1. Bemiks ampul içinde ne var?
  2. E vitamini ampul cilde uygulanır mı?
  3. Bemiks içeriği nedir?
  4. C vitamini serumu nasıl kullanılır?
  5. Vichy Leke Karşıtı ampul nasıl kullanılır?

Bemiks ampul içinde ne var?

BEMİKS nedir ve ne için kullanılır? mg niasinamid ve D-pantenol içerir. Sarı renkli berrak çözelti amber renkli cam ampulde kullanıma sunulmuştur. BEMİKS, içerdiği vitaminlerin ağız yolu ile kullanımının uygun olmadığı durumlarda eksikliğinin önlenmesi ve yerine konması amacıyla kullanılır.

E vitamini ampul cilde uygulanır mı?

E vitamini ampulü bazı kremlerle karıştırılarak cilde üzerine sürülebilir. Böylelikle cildin gençleşmesine yardımcı olan kolajen üretimini arttırır. Cildin onarılmasını ve canlanmasını sağlar. Öte yandan E vitamini ampulü cilt yanıklarına uygulandığında büyük oranda tedavi edicidir.

Bemiks içeriği nedir?

piridoksin (B6), 20 mg niasinamid, 3 mikrogram vitamin B12, 2.5 mg folik asit ve 5 mg kalsiyum pantotenat içerir. 30 film tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. BEMİKS film tablet, içerdiği vitaminlerin eksikliğinin önlenmesi ve yerine konması amacıyla kullanılır.

C vitamini serumu nasıl kullanılır?

C vitamini serumunu günlük bakımın bir parçası olarak düşünmek ve rutini bozmadan uygulamak gerekir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa temiz cilde masaj şeklinde uygulanmalıdır. Nemlendirici uygulamasından önce ancak tonikten sonra kullanılmalıdır. C vitamini serumunu cilde ince bir tabaka halinde sürülmelidir.

Vichy Leke Karşıtı ampul nasıl kullanılır?

Aplikatörü ampulün üzerine yerleştirin ve sıkıştırın. Ampulü aşağı doğru döndürün ve nazikçe sallayın. Plastik aplikatörün kenarlarından bastırın ve tek bir uygulama için ampulün yarısını avucunuza dökün. Kirpik çizgisinden kaçınarak, ürünü tüm yüzünüze, boynunuza ve göz çevresine uygulayın.