DenizBank ATM para yuttu ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. DenizBank ATM para yuttu ne yapmalıyım?
  2. Bankamatik parayı yanlış sayar mı?
  3. DenizBank hangi bankalarla anlaşmalı?
  4. Atm'ler eksik para verir mi?
  5. Bankamatikten en fazla ne kadar?

DenizBank ATM para yuttu ne yapmalıyım?

DenizBank ATM lerinden para yatırmak istedim, fakat ATM paramı alıkoydu. Nasıl bir işlem yapmalıyım? 08 çağrı merkezimizi arayarak adres bilgisi yatırılan meblağ, tarih, TC numarası & hesap numarası veya kart numarası bilgilerin paylaşılması gerekmektedir.

Bankamatik parayı yanlış sayar mı?

Tüketicilerin iddialarına göre; ATM'lerden yatırılan paralar hesaplara eksik geçiyor ve banka kasasında fazla para çıkmadıkça eksik paranın geri alınması gibi bir şansınız kalmıyor. ... ATM'lerdeki ünite arızası, para sıkışması ve para yutması gibi nedenlerle yatırdığınız paralar hesabınıza eksik yatırılmış olabilir.

DenizBank hangi bankalarla anlaşmalı?

DenizBank, QNB Finansbank ve TEB güçlerini Tek ATM Platformunda birleştirdi. Artık siz de QNB Finansbank ve TEB ATM'lerinden DenizBank kartınızla ayda 3 defa ücretsiz işlem yapabilirsiniz.

Atm'ler eksik para verir mi?

ATM'lerin eksik para verildiğine dair gelen şikayetlere göre eksik para verildiğine dair şikayette bulunsanız da banka kasasında fazla para çıkmadıkça eksik paranın geri alınması gibi bir şansınız kalmıyor. ATM'den para çektiğinizde paranızı saymadan cüzdanınıza koymayın.

Bankamatikten en fazla ne kadar?

ATM'den en fazla ne kadar para çekilir? Her bankanın ATM'sinde bu limit değişiklik gösterse de en yüksek limit 5000 Türk Lirasıdır. ATM'ler üzerinden başka para birimleri ile işlem yapılamamaktadır.