Sahibinden Telefon numaramı nasıl değiştirebilirim?

İçindekiler:

  1. Sahibinden Telefon numaramı nasıl değiştirebilirim?
  2. E çift nasıl kapatılır?
  3. Hopi hesabı nasıl kapatılır?
  4. Huncalife üyelik iptali nasıl olur?
  5. Ilan no ile arama nasıl yapılır?

Sahibinden Telefon numaramı nasıl değiştirebilirim?

Cep telefonu numaranızı yazıp telefonunuza gelen onay kodunu ilgili alana girdikten sonra Cebinden Onaylı olabilirsiniz. Tanımlı Cebinden Onaylı numaranızı değiştirmek için ise Bana Özel'de Üyeliğim sekmesinde Üyelik Bilgilerim altındaki Cep Telefonu sayfasına girmeniz ve ilgili işlemleri tamamlamanız gerekmektedir.

E çift nasıl kapatılır?

Standart üye olarak profilinizi silmek ve üyeliğinizi iptal etmek için eÇift'e giriş yapıp "Profil" menüsündeki "Üyelik Ayarlarım" linkini tıklayın. Önce "Üyelik Ayarlarınız" sekmesini, daha sonra "Profil statünüz" bölümündeki "düzenle" butonu tıkladığınızda "Profilinizi silmek için tıklayın" linkine ulaşacaksınız.

Hopi hesabı nasıl kapatılır?

Hopi üyeliğini iptal etmek için öncelikle uygulamada yer alan Hesabım sayfasından Ayarlar bölümüne girerek, Bildirim Seçenekleri'nde yer alan E-posta ve SMS bildirimlerini kapatmalısın. Ardından uygulamayı cihazından silebilirsin.

Huncalife üyelik iptali nasıl olur?

Huncalife üyeliği iptali için huncalife üyelik iptali için mail gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz mail'e istinaden Huncalife üyeliği masası görevlileri tarafından aranacaksınız ve huncalife üyeliği silme işleminiz gerçekleşecektir.

Ilan no ile arama nasıl yapılır?

sahibinden.com ana sayfasındaki arama kutusuna, aradığınız kelime ya da kelimeleri yazarak hızlı arama yapabilirsiniz. Sistem size en uygun ilanları, kategorileri, mağazaları ve projeleri sunar. Ayrıca bu alana bulduğunuz veya bildiğiniz bir ilanın numarayı yazarak da ilana ulaşabilirsiniz.