Divanev Yataşın mı?

İçindekiler:

  1. Divanev Yataşın mı?
  2. Divanev kime ait?
  3. Divan ev hangi marka?
  4. Divanev kaça kadar açık?
  5. Ocasso mobilya kimin?
  6. Divanev izmir'de nerede var?
  7. Ocasso ne malı?
  8. Enza Home kaç mağazası var?
  9. Enza Home hangi marka?
  10. Enza Home hangi şehrin?

Divanev Yataşın mı?

Yataş Grup'un bünyesine dahil ettiği yeni markası Divanev tasarımdan üretime; ürünlerin sunumundan satış sonrası desteğe kadar olan bütün aşamalarda Yatak kalitesini ve tasarım gücünü yansıtır.

Divanev kime ait?

Türkiye'de; yatak, mobilya, ev tekstili ve dekorasyon alanlarında sektöründe lider firmalardan biri olan, trendleri belirleyen ve 50'yi aşkın ülkede faaliyet gösteren Yataş Grup, yeni markası Divanev'in doğuşunun heyecanını, gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

Divan ev hangi marka?

Mobilya, yatak ve ev tekstili sektörünün yenilikçi markası Yataş Grup, geçen yıl Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev'in ilk mağazasını İstanbul Dudullu'da açtı.

Divanev kaça kadar açık?

Divanev Mobilya çalışma saatlerini öğrenmek için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz. Hafta içi ve hafta sonu çalışma, mesai saatlerini bu tabloda bulacaksınız....
Divanev Mobilya Çalışma Saatleri Tablosu
Pazartesi09:30-19:30
Salı09:30-19:30
Çarşamba09:30-19:30
Perşembe09:30-19:30
3 satır daha

Ocasso mobilya kimin?

Ocasso markası ise Türk Patent Enstitüsü'nde Mehmet Aslan ve Meran İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayii Ticaret adına kayıtlı görünüyor. Ocasso'nun Türkiye'nin farklı illerinde satış mağazaları ve showroomları bulunuyor.

Divanev izmir'de nerede var?

  • İzmir Karabağlar Divanev. Yunus Emre Mahallesi Yeşillik Caddesi No: 40 - Karabağlar / İzmir. - Kabasakal. 4.94 km.
  • İzmir Manavkuyu Divanev. Adalet Mahallesi Haydar Aliyev Caddesi No: 51/A - Bayraklı / İzmir. - Kabasakal. 6.02 km.
  • İzmir Çiğli Divanev. Anadolu Caddesi No: 1065/1-A Çiğli / İzmir. - Kabasakal. 10.64 km.

Ocasso ne malı?

Elektronik Maden Petrol Enerji Hizm. San. ve Tic. A.Ş. bünyesindeki genç odası, köşe takımı, koltuk takımı, televizyon ünitesi, yatak odası, yatak ve baza ve başlık, yemek odası markasıdır.

Enza Home kaç mağazası var?

Yurtiçinde ve yurtdışında toplam 247 Enza Home mağazası ile tüketiciler için hizmet veriyoruz.

Enza Home hangi marka?

Enza Home, Yataş Grup'un yeni yaşam formları yaratmak için beğenilere sunduğu konsept markasıdır. Yemek odasından genç odasına, yatak çesitlerinden, tekstil ve aksesuara kadar birbirinden geniş ürün yelpazesiyle hayatı şekillendiren Enza Home, farklı yaşam tarzlarını modern ve yenilikçi yaklaşımıyla evinize taşıyor.

Enza Home hangi şehrin?

Üretim. Yataş, 146.600 metrekare kapalı alanı, 268.000 metrekare açık alanı, Kayseri ve Ankara'daki fabrikaları, 1.400'ü aşkın çalışanı ve 400 'e yakın satış noktasıyla hizmet vermektedir.