WhatsApp engelli olunca mesaj gider mi?

İçindekiler:

  1. WhatsApp engelli olunca mesaj gider mi?
  2. Whatsapptan engeli kaldırınca bildirim gider mi?
  3. Whatsapp'ta bloke edildiğini nasıl anlarsın?
  4. Whatsapp biri beni engelledi nasıl anlarım?

WhatsApp engelli olunca mesaj gider mi?

WhatsApp'ta birini engellediğinizde ya da biri sizi engellediğinde iki taraf da birbirine mesaj atamaz… Ancak durum hiç de öyle değilmiş… ... Yapmanız gereken tek şey WhatsApp aboneliğinizi iptal etmek. Aynı numara ile yeniden hesap oluşturduğunuzda sizi engelleyen kişinin koyduğu engel de otomatikman kalkmış oluyor.

Whatsapptan engeli kaldırınca bildirim gider mi?

Engel kaldırılsa da engelli olunan dönemdeki gönderiler görülemez. Peki engellendiğini anlamanın yolu var mıdır? WHATSAPP'TA ENGELLENDİĞİNİ NASIL ANLARSIN? WhatsApp'ta biri sizi engellediğinde ya da siz birini engellediğinizde engellenene tarafa hiçbir bildirim yapılmaz.

Whatsapp'ta bloke edildiğini nasıl anlarsın?

Uygulama bu konuda kişilere bazı detaylar sunuyor. Kişiler eğer engellenirse, konuşulan kişinin fotoğrafı direkt olarak kayboluyor. Eğer konuşulan kişinin fotoğrafı gözükmüyorsa, engellenme durumunu gösterir. Bunun yanı sıra mesaj atılan kişide gönderi onayı tiki olmuyorsa, bu durum da engellenme durumunu işaret eder.

Whatsapp biri beni engelledi nasıl anlarım?

Öncelikle sizi engelleyen kişinin son görülme veya çevrimiçi durumunu sohbet ekranında göremeyeceğinizi belirtelim. Aynı şekilde bu kişinin profil fotoğrafında yaptığı değişiklikleri de göremezsiniz. Sizi engelleyen kişiye gönderdiğiniz mesajlar ise her zaman tek bir onay işaretiyle kalır.