Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ne iş yapar?
  2. TKDK hibe Destekleri 2021 ne zaman?
  3. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu hangi illerde?
  4. Ipard Destekleri 2021 nelerdir?
  5. IPARD desteği nedir?

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ne iş yapar?

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Avrupa Birliği tarafından aday ve potansiyel aday ülkelere destek olmak amacıyla oluşturulan, Katılım Öncesi Yardım Aracı'nın Kırsal Kalkınma Bileşeni olan IPARD Programı' nın uygulanmasından sorumlu kamu kurumudur.

TKDK hibe Destekleri 2021 ne zaman?

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 7 Ocak 2021 Tarihinde IPARD II Programı Onuncu Başvuru Çağrı İlanını Yayımlamıştır. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 7 Ocak 2021 tarihi itibariyle Onuncu Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu hangi illerde?

Afyon, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, ,Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Konya, Kütahya Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Ordu, Samsun, Şanlıurfa, Sivas, ...

Ipard Destekleri 2021 nelerdir?

Kırsal turizm için yapılan otel, motel veya pansiyon yatırımlarına 2021 yılına kadar IPARD 2 çağrı ilanları ile birlikte çiftçilerimize hazırladıkları projeler ile %50 ile %70 oranlarında hibe olarak verilmektedir.

IPARD desteği nedir?

IPARD, Avrupa Birliği (AB) tarafından aday ve potansiyel aday ülkelere destek olmak amacıyla oluşturulan, Katılım Öncesi Yardım Aracı'nın (Instrument for Pre-Accession Assistance-IPA) Kırsal Kalkınma bileşenidir. ... IPARD kapsamındaki mali destekler karşılıksız olmakla birlikte şartlı ve mükellefiyetlidir.