Özel numara araması nasıl engellenir?

İçindekiler:

  1. Özel numara araması nasıl engellenir?
  2. Özel numara nasıl engellenir Huawei?
  3. Huawei telefonda Kara liste nedir?
  4. Numara kara listeye nasıl alınır?
  5. Huawei kara listeden nasıl çıkılır?

Özel numara araması nasıl engellenir?

*Gizli numaralardan gelen çağrıları engellemek veya alabilmek için *253#yazarak arama yapmanız yeterli. *253# ye arama yaptığınızda, gizli numaralardan çağrı engelleme servisi mevcut durumunu değiştirecek (aktif ise deaktif, deaktif ise aktif olacak) ve telefon ekranınızda ilgili bilgiyi görebileceksiniz.

Özel numara nasıl engellenir Huawei?

Telefon > > Engellenenler > > Kara Listebölümüne gidin, düğmesine dokunun, ardından engellemek istediğiniz telefon numaralarını ekleyin. Telefon ekranının alt kısmındaki Kişiler sekmesine dokunun, engellemek istediğiniz kişiye dokunun, ardından > Kara listeye ekle bölümüne gidin.

Huawei telefonda Kara liste nedir?

Belirtilen can sıkıcı numaraları engelleme: Telefon uygulamasını açın, engellenmesi için belirtilen bir can sıkıcı numaranın arama kaydını seçin ve ardından Kara listeye ekle düğmesine dokunun. Belirtilen can sıkıcı numaradan gelen aramalar ve kısa mesajlar otomatik olarak engellenecektir.

Numara kara listeye nasıl alınır?

Stok Android'de numaraları çağrı geçmişi listesinden engelleyebiliyorsunuz. Bunun için telefon uygulamasını açın ve Son Aramalar listesinde engellemek istediğiniz numaraya uzun dokunun. Şimdi "Numarayı engelle" seçeneğine dokunun.

Huawei kara listeden nasıl çıkılır?

Engellenmiş bir kişi seçin, parmağınızı tutun ve “Kara listeden kaldır” öğesini tıklayın..