Mortal Kombat X Xbox kaç gb?

İçindekiler:

  1. Mortal Kombat X Xbox kaç gb?
  2. Mortal Kombat Komplete Edition kaç gb?
  3. Mortal Kombat X kac saat?
  4. Mortal Kombat X PS4 kaç TL?
  5. Blur PC kaç GB?
  6. Mortal Kombat 11 kaç GB?
  7. Mortal Kombat paralı mı?

Mortal Kombat X Xbox kaç gb?

Depolama: 36 GB kullanılabilir alan.

Mortal Kombat Komplete Edition kaç gb?

Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 Boş Depolama Alanı: En temel kurulum, dahili depolamanızda en az 10 GB boş alan gerektirir. Kullanılmayan Ram Miktarı: Bu oyunun çalışması için en az 2 GB RAM kullanılmayan, serbest RAM bulunması gerekir.

Mortal Kombat X kac saat?

Dün yayımlanan açılış fragmanından sonra bugün de oyunun senaryo modunun 4 saat süreceği ortaya çıktı. 2011'de çıkan Mortal Kombat oyunu ise 7 buçuk saatlik bir senaryo modunu bizlere sunmuştu.

Mortal Kombat X PS4 kaç TL?

Mortal Kombat X PS4 son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 289,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 119,00 TLŞu Andaki Fiyat: 194,75 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 94 TL (3) daha ucuz.

Blur PC kaç GB?

RAM:XP işletim sistemi için 1GB, daha üstü için 2GB+ Boş HDD Alanı:14 GB alan.

Mortal Kombat 11 kaç GB?

Peki Mortal Kombat 11 oyunu kaç GB depolama alanı istiyor? Eğer Mortal Kombat 11 oyununu bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız 64.5 GB'lık bir boş alanınız olması gerekmektedir.

Mortal Kombat paralı mı?

Oyun severler ücretsiz sürümde hikaye modunun ilk 2 bölümünü oynayabilecekler. Ayrıca sınırsız olarak 1v1 dövüşlerine katılabilecekler. Oyunu hafta sonunda ücretsiz olarak deneyimleyecek olan kullanıcılar Kombat Pack içeriğindeki karakterlere de erişim imkanı kazanacak.