Kuzgun dizi kaç bölüm?

İçindekiler:

  1. Kuzgun dizi kaç bölüm?
  2. Kuzgun dizisi ne zaman çekildi?
  3. Kuzgun Behram Adıvar kim?
  4. Kuzgun öldü mü?
  5. Kuzgun Derviş kim?
  6. Kuzgun un babası kim?
  7. Kuzgun final mi?
  8. Kuzgun 2 sezon nerede çekiliyor?

Kuzgun dizi kaç bölüm?

Kuzgun (dizi, 2019)
Kuzgun
Sezon sayısı2
Bölüm sayısı21
Yapım
YapımcıKerem Çatay Pelin Diştaş
25 satır daha

Kuzgun dizisi ne zaman çekildi?

Kuzgun/İlk bölüm yayın tarihi

Kuzgun Behram Adıvar kim?

11. bölüm güncellemesi: Dizide büyük bir heyecanla araştırılan Behram Adıvar karakterinin Terzi Derviş olduğu ortaya çıktı. Dizide bu karakter usta oyuncu Settar Tanrıöğen tarafından canlandırılıyor...

Kuzgun öldü mü?

DİLA ÖLDÜ MÜ? Kuzgun sezon finali son sahnesinde ise Kuzgun, Derviş'i vurarak öldürdü. Usta oyuncu Settar Tanrıöğen diziye veda etti.

Kuzgun Derviş kim?

Kuzgun'da; Cihan karakterini canlandıracak olan Ferit Kaya, dizide 7. Bölümden itibaren yer aldı. Terzi Derviş'in (Settar Tanrıöğen) Kuzgun'un (Barış Arduç) yanına verdiği, tam bir görev adamı olan Cihan, yeni girdiği sevkiyat işinde Kuzgun'un sağ kolu olacak.

Kuzgun un babası kim?

Kuzgun ise 2001 yılında çekilmiş babasının fotoğrafını gördü, artık babası Yusuf'un yaşadığına emin. Dila ise Behram'ın Derviş olduğunu yine eski bir fotoğraftan öğrendi. İşte Kuzgun 16. yeni bölüm fragmanına dair detaylar ve 15. son bölüm özeti.

Kuzgun final mi?

Kuzgun/Son bölüm yayın tarihi

Kuzgun 2 sezon nerede çekiliyor?

Başrollerinde Burcu Biricik, Barış Arduç ve Hatice Aslan'ın yer aldığı Kuzgun dizisi Kapadokya'da çekildi. Kapadokya mistik ortamının en güzel şekilde işleneceği dizi Ürgüp sahneleriyle başladı. Kuzgun'un alacağı intikamla dizi İstanbul'a da gelecek.