Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi kim?

İçindekiler:

  1. Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi kim?
  2. Başakşehir hangi takımla eşleşti?
  3. Başakşehir uefada hangi grupta?
  4. Şampiyonlar Ligi 2020 Kura Çekimi Ne Zaman?
  5. Başakşehir Avrupa Liginde mi?
  6. Başakşehir Şampiyonlar Ligi'nde ne yaptı?
  7. Başakşehir'in Avrupa'daki rakibi kim oldu?
  8. Fenerbahçe Ziraat Türkiye kupasında kiminle eşleşti?
  9. Başakşehir Avrupa'da ne yaptı?
  10. Başakşehir Avrupa kupalarından elendi mi?
  11. Başakşehir Şampiyonlar Ligi'nde kaç kaç?
  12. Başakşehir Şampiyonlar Liginden Ne Kadar Kazanacak?
  13. Başakşehir Şampiyonlar Ligi'nde kime elendi?
  14. Fenerbahçe'nin kupa maçı ne oldu?
  15. UEFA Başakşehir maçı kaç kaç?

Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi kim?

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Paris Saint-Germain, Manchester United ve Leipzig takımlarıyla eşleşti.

Başakşehir hangi takımla eşleşti?

Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Medipol Başakşehir ile eşleşti. Futbol A Takımımız, rakibi Medipol Başakşehir ile 9-10 veya tarihinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşılaşacak.

Başakşehir uefada hangi grupta?

Aynı torbadaki takımlarla aynı ülke ekipleri grup aşamasında eşleşemedi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda yer alacak olan İstanbul Başakşehir'in rakipleri Paris Saint-Germain, Manchester United ve RB Leipzig oldu. Barcelona ile Juventus'un aynı gruba düşmesi ise futbolseverleri heyecanlandırdı.

Şampiyonlar Ligi 2020 Kura Çekimi Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi kura çekilişi 26 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek. Saat 19:00'da başlayacak olan kura çekimleri İstanbul'da yapılacak. Kura çekimi UEFA'nın resmi internet sitesinden canlı yayınlanacak.

Başakşehir Avrupa Liginde mi?

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Danimarka'nın Kopenhag ekibine 3-0 yenilerek Avrupa kupalarına veda etti.

Başakşehir Şampiyonlar Ligi'nde ne yaptı?

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda temsilcimiz Medipol Başakşehir, evinde RB Leipzig'i ağırladı. Alman ekibinin 4 golüne karşı Başakşehir, İrfan Can Kahveci'nin hat-tricki ile cevap verirken mücadele 4-3'lük mağlubiyetle sonuçlandı.

Başakşehir'in Avrupa'daki rakibi kim oldu?

Medipol Başakşehir'in yoluna devam ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu kura çekimi yapıldı. Kuraya seribaşı olarak katılan temsilcimiz Medipol Başakşehir'in rakibi Portekiz ekibi Sporting Lizbon oldu. Son 32 turu ilk maçları 20 Şubat, rövanşları ise 26- tarihlerinde yapılacak.

Fenerbahçe Ziraat Türkiye kupasında kiminle eşleşti?

Fenerbahçemizin Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turundaki rakibi; Kasımpaşa. Fenerbahçemizin Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'ndaki rakibi belli oldu. Futbol A Takımımız seri başı olarak yer aldığı kura çekiminde bir diğer Süper Lig ekibi olan Kasımpaşa ile eşleşti.

Başakşehir Avrupa'da ne yaptı?

Medipol Başakşehir, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde son grup mücadelesinde Borussia Mönchengladbach'ı deplasmanda yenerek, tarihinde ilk kez son 32 turuna, Portekiz ekibi Sporting Lizbon'u saf dışı bırakarak da ilk kez son 16 turuna kaldı.

Başakşehir Avrupa kupalarından elendi mi?

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesi Türkiye'ye pahalıya patladı! ... Temsilcilerimizin Avrupa kupalarında üst üste başarısız sonuçlar almasının ardından UEFA Katsayı sıralamasında 11. sıraya gerileyen Türkiye, 2021/22'de Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkını kaybetti.

Başakşehir Şampiyonlar Ligi'nde kaç kaç?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'e konuk olan Medipol Başakşehir, rakibine 5-1'lik mağlup oldu ve Avrupa defterini yenilgiyle kapattı.

Başakşehir Şampiyonlar Liginden Ne Kadar Kazanacak?

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılan ve grubundaki üçüncü maçında hem gol hem de galibiyetle tanışan Medipol Başakşehir'in bu sezonki UEFA geliri yaklaşık 24 milyon Euro'ya ulaştı. Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı olarak 15,25 milyon Euro kazandı.

Başakşehir Şampiyonlar Ligi'nde kime elendi?

Medipol Başakşehir, Danimarka'da karşılaştığı Kopenhag'a 3-0 yenilerek, turnuvaya son 16 turunda veda etti. Spor Toto Süper Lig'i bu sezon şampiyon tamamlayan Başakşehir, şimdi gözlerini yeni sezon hazırlıklarına ve Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi.

Fenerbahçe'nin kupa maçı ne oldu?

Fenerbahçe Başakşehir 1-2 (MAÇ SONUCU - ÖZET) - Ziraat Türkiye Kupası

UEFA Başakşehir maçı kaç kaç?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'e konuk olan Medipol Başakşehir, rakibine 5-1'lik mağlup oldu ve Avrupa defterini yenilgiyle kapattı.