ATA AOF yaz okulu nedir?

İçindekiler:

  1. ATA AOF yaz okulu nedir?
  2. Ata Aöf yaz okulu ücretleri ne zaman yatırılacak?
  3. AÖF yaz okulu ne işe yarar?
  4. Atatürk Üniversitesi yaz okulu 2021 kaç kredi sayısı?
  5. Yaz okulu 2021 kaç ders alınır?
  6. AÖF yaz okulu sınavı ne zaman?
  7. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Yaz Okulu Yüz Yüze mi?

ATA AOF yaz okulu nedir?

Yaz okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında ayrı bir yarıyıl olmayıp bahar yarıyılının devamı niteliğindedir. ... Yaz okulunda geçen süre, eğitim-öğretime ilişkin azami sürenin hesabında dikkate alınmaz. Güz ve/veya bahar döneminde kayıt yeniletmeyen (pasif) öğrenciler yaz okulundan ders alabilirler.

Ata Aöf yaz okulu ücretleri ne zaman yatırılacak?

Yaz okulu ders kayıtları 26.07.2021 – 09.08.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Yaz okulu öğretim ücreti ödemeleri 26.07.2021 tarihinde başlayacaktır.

AÖF yaz okulu ne işe yarar?

Açıköğretim sistemine göre öğretim gören tüm öğrencileri katılım hakkı olduğu sistem yaz okulu olarak bilinmektedir. Bu konu üzerinden eğitim gören tüm fakülte öğrencileri, yaz okuluna giderek telafi etme şansı elde eder.

Atatürk Üniversitesi yaz okulu 2021 kaç kredi sayısı?

Yaz Okuluna kayıt yaptıran her öğrenci toplam en fazla 13 kredilik/20 AKTS'lik ders alabilir; ancak, bir dersin kredi saatinin 13'ün/AKTS'sinin 20'nin üzerinde olması halinde sadece bu ders alınabilir.

Yaz okulu 2021 kaç ders alınır?

Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilir. o Not Durum Belgesinde; genel not ortalaması 2,00 veya 2,00'nin üzerinde olan öğrenciler, FF harf notu olan ve/veya hiç almadığı ders/derslerden, en fazla beş ders seçebilir. borçlarını 26 Temmuz-06 Ağustos 2021 tarihlerinde ödeyebilecektir.

AÖF yaz okulu sınavı ne zaman?

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN? Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavı tarihinde yapılacak.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Yaz Okulu Yüz Yüze mi?

ATA AÖF yaz okulu sınavı, üniversitenin ve fakültenin yaptığı son açıklamalara göre yüz yüze yapılacak. Sınavlar; Türkiye genelinde her ilde belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. ATA AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK? Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı 12 Eylül'de yapılacak.