Lyudmyla Kadıoğlu kimdir?

İçindekiler:

  1. Lyudmyla Kadıoğlu kimdir?
  2. Ahmet Süha Özer kimdir?
  3. Tülay Özkılıç hangi hastanede?
  4. Dr Mehmet Bal Kimdir?
  5. Prof Dr Mehmet Koruk kimdir?
  6. Senem Mine Keskin hangi hastanede?
  7. Yetkin Karasu kimdir?

Lyudmyla Kadıoğlu kimdir?

Op. Dr. Lyudmyla Kadıoğlu Kadın Hastalıkları ve Doğum, uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkları konusunda çalışıyor.

Ahmet Süha Özer kimdir?

Op.Dr. Ahmet Süha Özer Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olarak Tıp Doktoru ünvanı almıştır. Uzmanlığını Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları bölümünden almıştır. ... Ahmet Süha Özer Medical Park Ankara Hastanesi'nde hastalarını kabul etmektedir.

Tülay Özkılıç hangi hastanede?

Dr. Tülay Özkılıç MEDIKAL PARK ANKARA HASTANESİ bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor. Op. Dr.

Dr Mehmet Bal Kimdir?

Mehmet Bal Kadın Hastalıkları ve Doğum, uzmanıdır. Üreme, Over kist ameliyatı, Aşılama yöntemi, Anormal kanamalar, Serviks biyopsisi alanlarında hizmet veriyor ve Jinekolojik Hastalıklar, Hamilelik, Jinekolojide Laparoskopik Cerrahi, Vajinal Enfeksiyonlar, Ay Başı Kanamasının Gecikmesi hastalıkları konusunda çalışıyor.

Prof Dr Mehmet Koruk kimdir?

Mehmet Koruk Kimdir? Prof.Dr Mehmet KORUK, 10 Temmuz 1962 tarihinde doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Atatürk Üniversitesi'nde başladığı tıp eğitimini 1985 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise 1991 yılında Atatürk Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda yapmıştır.

Senem Mine Keskin hangi hastanede?

Senem Mine Keskin - MD,Obstetrics and Gynecology - Ankara Yenimahalle Training and Research Hospital | LinkedIn.

Yetkin Karasu kimdir?

Yetkin Karasu Ankara'da doğdu ve lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2005 yılında tamamladı. ... Yetkin 2014'te Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi IVF ünitesinde infertilite ve IVF (tüp bebek) eğitimini tamamladı. Dr. Yetkin daha sonra Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışmaya başladı.