Viaport lunapark fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Viaport lunapark fiyatları ne kadar?
  2. Viaport lunaparkta neler var?
  3. Viaport lunapark saat kaça kadar açık?
  4. Tuzla Marina lunapark ne kadar?
  5. Viaport ne zaman kapanır?
  6. Tuzla lunapark neler var?

Viaport lunapark fiyatları ne kadar?

Fiyatlar kişi başı 5tl. ile 15tl. arasında değişmektedir. Viaport LunaPark Hakkında Ayrıntılı Bilgi Arıyorsanız Tıklayın!

Viaport lunaparkta neler var?

Viaport Lunapark'ta büyük çocuklar adrenalin tutkunu yetişkinler için Rocket, Ranger, Gondol, Robocop, Çılgın Sandalye, Sevimli Dragon, Familt Coaster, Çarpışan otolar, 360, Rock'n Roll gibi eğlence üniteleri, çocuklar için Çuf Çuf Tren, Carousel, Atlı Karınca, Samba Balon, Su Kanosu, Helikopter, Dönme Dolap, Uçak, ...

Viaport lunapark saat kaça kadar açık?

Viaport Lunapark Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücreti Burası 7/24 açık olup istediğiniz saatte gelip oynayabilirsiniz. Buraya giriş için ücret alınmamaktadır.

Tuzla Marina lunapark ne kadar?

ViaSea Tema Park'a giriş 0-3 yaş için ücretsiz. 3 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinler için tüm üniteleri sınırsız kullanım hakkı sağlayan giriş için kişi başı 59 TL ödenmesi gerekiyor.

Viaport ne zaman kapanır?

Viaport Asya Outlet AVM, her gün saat 22:00'a kadar açıktır. Hafta sonu ve hafta için, yani Cumartesi ve Pazar günleri fark etmeksizin kapanış saati 22:00'dır. Saat 10:00'da açılır ve 22:00'da kapanır.

Tuzla lunapark neler var?

Park içerisinde yer alan diğer üniteler şu şekilde; FAMILY COASTER – TORPİDO – MİCO GONDOL – MİNİ DÖNME DOLAP – KANGURU – KÜÇÜK ÇARPIŞAN – BÜYÜK ÇARPIŞAN – ROBOCOP – ATLI KARINCA – ORKA – DENİZ SALINCAĞI – HÜRKUS – DRAGON COASTER – CRAZY DANCE – REİS GONDOL – SEKİZ COASTER – UÇAN BALIKLAR – DÖNENCE – RED FIRE – SAMBA ...