Money Club Kart nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Money Club Kart nasıl kullanılır?
  2. Migros Money ne zaman yüklenir?
  3. Migros puanımı nasıl öğrenebilirim?
  4. Money Pro nerede kullanılır?
  5. Migros 2 kat Money 2021 ne zaman?
  6. Bonus Money kart ne işe yarar?
  7. Money kartı nasıl alınır?

Money Club Kart nasıl kullanılır?

Migros. Moneylerini tüm Migros ve Macrocenter'larda 1 Money = 1 TL olarak harcayabilirsin. Moneylerini kullanmak istediğini kasiyere söylemen yeterli. Eğer kartın yanında değilse ve cep telefonun ile alışveriş yapıyorsan, Moneylerini kullanmak için sana gönderilen şifreyi kasiyerle paylaşman gerekir.

Migros Money ne zaman yüklenir?

Kampanya kapsamında verilen Money'ler 2 iş günü içerisinde kartına yüklenecektir.

Migros puanımı nasıl öğrenebilirim?

Toplam Money puanlarımızı nereden takip edebiliriz? Money Bonus ile biriktirdiğiniz Money puanlarınızı Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan, Müşteri İletişim Merkezi / 4'den, Migros'larda kiosklardan, ekstrenizden ve Migros grup mağazalarında alışveriş sırasında POS'lardan takip edebilirsiniz.

Money Pro nerede kullanılır?

Alışveriş Çeki Çekler; Tüm Migros, 5M Migros, Macrocenter, MigrosJet mağazalarında ve internet üzerinden yapacağınız Sanal Market alışverişlerinizde kullanılabilmektedir.

Migros 2 kat Money 2021 ne zaman?

Kampanya Detayları Kazanılan Moneyler 2 iş günü içinde karta yüklenecek ve 30 Haziran 2021'e kadar Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migros Jet mağazalarında ve Sanal Market'te kullanılabilecektir. Kampanyadan en fazla 2 kere yararlanılabilir.

Bonus Money kart ne işe yarar?

Money Bonus Kart Nedir? Perakendenin öncüsü Migros Ticaret A.Ş. ile sektörün en büyük bankalarından Garanti Bankası'nın ortak markalı (co-branded) kredi kartıdır. Tek bir kart ile hem Money Kart'ın tüm avantajlarını hem de Bonus kredi kartının tüm avantajlarını kazandırır.

Money kartı nasıl alınır?

Money Bonus kredi kartına başvurmak için "Money" yazıp 3340'a gönderebilir ya da buradaki formu doldurabilirsin.