Vodafone Fatura servisler ne demek?

İçindekiler:

  1. Vodafone Fatura servisler ne demek?
  2. Yansıtılan içerik ücretleri ne demek?
  3. Turkcell Dijital Operatör ücretli mi?
  4. Türk Telekom içerik servisleri nasıl kapatılır?
  5. Vodafone içerik servisleri nasıl kapatılır?
  6. Vodafone sesli mesaj ücreti ne kadar?

Vodafone Fatura servisler ne demek?

"Fatura Sorgu Servisi" abonelerin* SMS ile güncel faturalarını istedikleri zaman sorgulayabilecekleri ücretsiz SMS kanalıdır. (*Kurumsal tek fatura aboneleri hariç) Aboneler "GUNCEL FATURA" yazıp 7000'e ücretsiz gönderebilirler.

Yansıtılan içerik ücretleri ne demek?

Yansıtılan içerik ücretleri nedir? Fatura döneminizde kullandığınız Hasar Sorgu, Burç Uyum vb. içerik servislerinin bedeli olarak yansıtılan ücrettir.

Turkcell Dijital Operatör ücretli mi?

Dijital Operatör Uygulaması'nı Apple Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yurt dışındayken Uygulama üzerinden kullandığınız internet için yurt dışı internet tarifesi üzerinden ücret ödersiniz. ... Dijital Operatör Uygulaması iptal edilen bir uygulama değildir.

Türk Telekom içerik servisleri nasıl kapatılır?

Türk Telekom SIM Menü'de yer alan abonelikli servislerin iptal bilgileri abonelik başlangıç mesajlarında belirtilmiştir. İptal etmek istediğiniz servise ait iptal keywordunu 9222'ye göndererek servis aboneliğinizi iptal edilebilirsiniz. Aboneliğin iptal edilmesi durumunda, ilgili dönem için ücret iadesi yapılmaz.

Vodafone içerik servisleri nasıl kapatılır?

Vodafone TV Servisi'ni iptal etmek için IPTAL PAKETADI yazıp 8800'a SMS gönderebilirsiniz.

Vodafone sesli mesaj ücreti ne kadar?

Telesekreter servisinden faydalanabilmeniz için yapılan yönlendirmeler ve size bırakılan mesajları dinlemek ücretsizdir. Telesekreter servisine mesaj bırakan abonelerimiz mevcut tarifeleri üzerinden ücretlendirilirler. Ek olarak hizmet bedeli vergiler dahil 1,90TL dir.