KOSGEB geleneksel Girişimci destek programı nedir?

İçindekiler:

  1. KOSGEB geleneksel Girişimci destek programı nedir?
  2. Ileri Girişimcilik Programı Nedir?
  3. KOSGEB sertifika desteği ne kadar?
  4. Ileri girişimci Destek Programından kimler yararlanabilir?
  5. Ileri girişimcilik sertifikası ne işe yarar?

KOSGEB geleneksel Girişimci destek programı nedir?

Programın Amacı Bu destek programının amacı girişimcilerin kurduğu yeni işletmelerin hayatta kalma oranının arttırılmasını sağlamaktır. Bu programa Geleneksel Girişimci Eğitimi'ni tamamlamış olan girişimcilerin kurduğu işletmeler başvurabilir.

Ileri Girişimcilik Programı Nedir?

İleri Girişimci Destek Programı Nedir? Program, girişimcilerin Türkiye'nin stratejik önceliklerine uygun olarak seçilmiş sektörlerde kurdukları işletmelerin kapanmadan faaliyetlerini sürdürebilme oranlarını arttırmak için destek sunmaktadır.

KOSGEB sertifika desteği ne kadar?

Destek Unsurları
DESTEK UNSURUDESTEK TUTARI
Performans Desteği*Birinci Performans Dönemi** - 180-539 gün ise 5.0-1079 gün ise 10.0 ve üstü gün ise 20.000 TLİkinci Performans Dönemi** - 360-1079 gün ise 5.0-1439 gün ise 15.0 ve üstü gün ise 20.000 TL
Sertifika Desteği5.000TL
1 satır daha

Ileri girişimci Destek Programından kimler yararlanabilir?

Bu programa İleri Girişimci Eğitimini tamamlamış olan girişimcilerin kurduğu ve KOSGEB tarafından belirlenen İleri Girişimci Programı Faaliyet Konuları Tablosunda belirtilen konularda faaliyet gösteren işletmeler başvurabilir.

Ileri girişimcilik sertifikası ne işe yarar?

Bu belge girişimcilerin KOSGEB üzerinden alacağı hibe başvuruları için şart koşulmakta. Bu belge ile kurum bir bakıma, girişimciye verilecek hibe olanaklarının gerçekten doğru bir şekilde değerlendirilmesini amaçlamakta.