Kamil Koç nereye gidiyor?

İçindekiler:

  1. Kamil Koç nereye gidiyor?
  2. Kamil Koç engelli indirimi var mı?
  3. Kamil Koç Ege hat nedir?
  4. Otobüs engelli indirimi ne kadar?
  5. Kamil Koç Mavi Hat nedir?
  6. Kamil Koç da ikram var mı?

Kamil Koç nereye gidiyor?

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş., Türkiye'nin ilk karayolu yolcu taşıma şirketidir. 1926 yılında kurulan Kamil Koç, 94 yıldır faaliyetlerine kurucusu Kâmil... Nevşehir Seyahat, Nevşehir Merkezli olmak üzere, İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Adana, Mersin, Gaziantep, Şanlıurfa, Trabzon, Artvin gibi...

Kamil Koç engelli indirimi var mı?

Kamil Koç, engelli veya hareket kısıtlamasına sahip olan bireylerin seyahatleri esnasında yardımcı olacaktır. En az @ engellerinin olduğunu uygun belgeler ile kanıtlayabilen engelli yolculara @ indirim sağlanır.

Kamil Koç Ege hat nedir?

Karayolu yolcu taşımacılığının lider ve yenilikçi firması Kâmil Koç, yazı “Ege'ye özel” bir hatla karşılıyor, İstanbul ve Ege'yi yepyeni 36 otobüsle birbirine bağlıyor. ... Kamil Koç “yepyeni 36 otobüsle” İstanbul ve Ege'yi birbirine bağlıyor, yolcuları için en yüksek konfor standartlarıyla çıtayı yine kendisi yükseltiyor.

Otobüs engelli indirimi ne kadar?

Karayolları Taşıma Yönetmeliği 57.madde 11.fıkra: (Değişik ibare:RG-21/8/2009-27326) % 40 oranında engelli olduğunu belgeleyen kişiler için bilet ücreti geçerli ücret tarifesi üzerinden % 30 indirimli düzenlenir.

Kamil Koç Mavi Hat nedir?

Mavi Hat adı verilen özel hatlarda “Business Class” konforuyla hizmet verileceği belirtildi. Kamil Koç'un Mavi Hat Ege Hat için özel olarak tahsis ettiği Mercedes Tourismo otobüsler, dış tasarımlarıyla da dikkat çekecek ve hemen fark edilecek.

Kamil Koç da ikram var mı?

Tüm seferlerimiz host hizmeti, ikram çeşitleri ve daha fazlası ile sizleri bekliyor! Yolculuğunuz süresince kabin görevlilerimiz her zaman hizmetnizde. Geniş diz ve ergonomik koltuklarla konforlu seyahat edin. Yolculuğunuz boyunca çeşitli ikramlarımız ve içecek servisimizden yararlanın.