Tilya çayı ne zaman içilir?

İçindekiler:

  1. Tilya çayı ne zaman içilir?
  2. Tilya cayi nedir?
  3. Tilya çayının faydaları nelerdir?
  4. Tilya ne demek?
  5. Tilya kürü kaç gün içilir?

Tilya çayı ne zaman içilir?

Gün içinde küçük çay bardaklarında dört beş defa içilmesi de uygundur ve tilya kürü aç mı içilir diye merak edenleriniz için söyleyelim, tilya kürü aç karnına sadece kahvaltıdan önce içilir.

Tilya cayi nedir?

Halk arasında genel olarak ıhlamur çiçeği olarak bilinen tilya bitkisi genellikle istenmeyen kilolarından kurtulmak isteyen kişiler tarafından tüketiliyor. Tilya çayının sağlığımıza pek çok faydası vardır. Tilya çayının içerisinde bulunan maddeler gribal enfeksiyonlar ile mücadele etmek için son derece etkilidir.

Tilya çayının faydaları nelerdir?

Tilya kürünün en önemli özelliği metabolizmayı hızlandırması ve yağ yakımına yardımcı olması. Özellikle 1 ay boyunca günde 2-3 kez olacak şekilde düzenli olarak tüketildiğinde oldukça ciddi miktarlarda kilo verdirebiliyor. Öyle ki ayda 4 ila 8 kilo arasında bir kilo kaybı oluşturabildiğinden söz ediliyor.

Tilya ne demek?

Tilya halk arasında ıhlamur çiçeği olarak bilinen, yaz döneminde (Haziran ile Ağustos ayları arası) açan, sarı beyaz renklerdeki bir çiçektir.

Tilya kürü kaç gün içilir?

Hazırladığınız tilya kürü 1 günlüktür ve 6 saat aralıklarla günde 2 ya da 3 kez olacak şekilde tüketebilirsiniz. Tüketmek için metabolizmanızın hızlı çalıştığı ve aktif olduğunuz gündüz saatlerini seçmeniz daha etkili sonuçlar almanızı sağlayacaktır.