Işletme okuduktan sonra ne olunur?

İçindekiler:

  1. Işletme okuduktan sonra ne olunur?
  2. 2 yıllık işletme yönetimi bölümü mezunu ne iş yapar?
  3. Işletme yönetimi alanında hangi alanlarda çalışabilirim?
  4. Işletme yönetimi sayısal mı?
  5. Işletme bölümü hangi fakülte?

Işletme okuduktan sonra ne olunur?

İşletme yönetimi önlisans programını başarıyla bitirmiş olan mezunlar kişiler, birçok kurum içerisinde pazarlama, insan kaynakları, finans, alım-satım gibi alanlarda kendilerine yer bulabilirler. Mezun bireylerin gerekli yeterlilikleri karşılamaları halinde akademisyenlik de yapabilmektedirler.

2 yıllık işletme yönetimi bölümü mezunu ne iş yapar?

İşletme Yönetimi Bölümü mezunları, pek çok kurum içinde pazarlama, finans, alım-satım, insan kaynakları gibi pek çok alanda çalışma imkanı bulabilirler. Bu bölümden mezun olan kişiler üniversitede kalarak akademik kariyer yapmaya devam ettiği takdirde bu kişiler, akademisyen olarak görev yapar.

Işletme yönetimi alanında hangi alanlarda çalışabilirim?

İşletme mezunları bir şirketin hemen her departmanında, çeşitli görevlerinde çalışabilirler: Satış, pazarlama, finans, insan kaynakları, pazarlama, yönetim, muhasebe, reklam, Ar-Ge… Kendilerini geliştirdikleri ya da geliştirmek istedikleri sektöre göre de alanlarını seçebilirler.

Işletme yönetimi sayısal mı?

İŞLETME DERSLERİ Genellikle işiniz sayılarla olacak olsa da sözel derslerde yok değil. Bunun yanı sıra kardeş bölüm olan İktisat ile alakalı dersler de gösterilmektedir. Makro İktisat,İstatistik,İngilizce gibi dersleri de göreceksiniz. Eğitimi her ne kadar kolay gibi görünse de bazı dersler sizi zorlayabilir.

Işletme bölümü hangi fakülte?

İşletme Bölümü | İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi | T.C.