Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama iş imkanları nelerdir?

İçindekiler:

  1. Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama iş imkanları nelerdir?
  2. Tıbbi tanıtım temsilcisi ne kadar maaş alır?
  3. Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Bölümü Nedir?
  4. Tıbbi ürün pazarlama bolumu nedir?
  5. Tıbbi tanıtım temsilcisi ne demek?

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama iş imkanları nelerdir?

Program mezunları mesleki yaşamlarında öncelikle ulusal ve uluslararası ilaç ve her tür tıbbi ürün üretip pazarlayan medikal firmalarında, ecza depolarında tıbbi satış temsilci vb. unvanlarla istihdam edilebilmektedir.

Tıbbi tanıtım temsilcisi ne kadar maaş alır?

Tıbbi tanıtım temsilcilerini alabilecekleri en düşük maaş 4.500 TL, en yüksek 9.000 TL, ortalama maaş alımları ise 6.000 TL civarındadır.

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Bölümü Nedir?

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programının temel amacı, ilaç ve medikal sektörüne satış elemanı yetiştiren bir programdır. ... Bölüm mezunları; ilaç firmaları, ecza depoları ve medikal firmalarda tıbbi mümessil, satış temsilcisi gibi unvanlarla görev alabilirler.

Tıbbi ürün pazarlama bolumu nedir?

Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programının temel amacı, ilaç ve medikal sektörüne satış elemanı yetiştiren bir programdır. Programda öğrenim gören öğrenciler, hem genel sağlık alanında hem de pazarlama alanında dersler alırlar.

Tıbbi tanıtım temsilcisi ne demek?

Tıbbi tanıtım temsilcisi; bağlı bulunduğu firmaya ait ilaç veya tıbbi ekipmanın tanıtım ve satış faaliyetlerini yürütür. Medikal ürün ve ilaç firmaları ile sağlık personeli arasındaki iletişimin anahtar noktasıdır.