Karbamit Peroksit Nedir?

İçindekiler:

  1. Karbamit Peroksit Nedir?
  2. Hidrojen Peroksit Nedir Diş?
  3. Opalescence florür var mı?
  4. Opalescence diş macunu her gün kullanılır mı?
  5. Opalescence diş macunu florür içerir mi?
  6. Hidrojen peroksit saca zarar verir mi?

Karbamit Peroksit Nedir?

Diş beyazlatma iki aktif bileşenden birisi ile yapılmaktadır: karbamid peroksit veya hidrojen peroksit. ... Hidrojen peroksit yalnız başına etkili bir beyazlatma ajanıdır. Karbamid peroksit de içerisinde 1/3 oranında hidrojen peroksit olan bir başka beyazlatma ajanıdır.

Hidrojen Peroksit Nedir Diş?

Diş beyazlatma, diş yüzeyine firmaya göre değişkenlik gösteren farklı yüzdelerde hidrojen peroksit içeren beyazlatma jeli uygulayarak dişin ana renginin açılmaya çalışılmasıdır. Kullanılan hidrojen peroksit diş dokusuna derinlemesine işler ve dişin rengini açar.

Opalescence florür var mı?

Eşsiz formülü en düşük abraziv düzeylerde yüzey lekelerini çıkarırken florür alımını maksimuma çıkarır. Opalescence Diş Macunu %0,25 sodyum florür içerir (yaklaşık 1100 ppm florür iyonuna denk gelir). Yüzey lekelerini çıkarıp dişleri sadece bir ayda iki ton beyazlatır! Bu ürün ile ilgili 10 değerlendirme var.

Opalescence diş macunu her gün kullanılır mı?

Opalescence Whitening Beyazlatıcı Diş Macunu 133 gr Yüzey lekelerini çıkararak sadece 1 ay içerisinde 2 tona kadar beyazlatır. Günde birkaç kez ve her gün kullanıma uygun derecede güvenlidir. Ferah Nane aromalıdır. Göz kamaştırıcı gülümsemenizi bir kez elde ettiğinizde, onun ışıltısını korumak size bağlıdır.

Opalescence diş macunu florür içerir mi?

Opalescence ® Whitening Toothpaste Opalescence Diş Macunu %0,25 sodyum florür içerir (yaklaşık 1100 ppm florür iyonuna denk gelir). Yüzey lekelerini çıkarıp dişleri sadece bir ayda iki ton beyazlatır! Dişeti iltihabını azaltır!

Hidrojen peroksit saca zarar verir mi?

Hidrojen Peroksit de diğer kimyasallar gibi , gerekli önlemler alınmadığı taktirde tehlikelidir. Aşındırıcı , Yanıcı , Yanıklara sebep olur, kuvvetli oksitleyici. Yoğun Hidrojen Peroksit cildi yakar, göze kalıcı zarar verir ve ciltte kabarcıklar oluşmasına neden olur.