Zadevital kudret narı Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. Zadevital kudret narı Nasıl Kullanılır?
  2. Zeytinyağlı Kudret Narı ne kadar dayanır?
  3. Zeytinyağlı Kudret narı mide için nasıl kullanılır?
  4. Ülser için kudret narı nasıl hazırlanır?
  5. Kudret narı zeytinyağında nasıl saklanır?

Zadevital kudret narı Nasıl Kullanılır?

Kullanım Talimatı Yetişkinlerde günde bir kez 10 mL. aç karnına kullanılması önerilir.

Zeytinyağlı Kudret Narı ne kadar dayanır?

Kudret narları birkaç hafta bekletildikten sonra yumuşayıp pelte haline gelerek zeytinyağının içinde dağılır ve kullanılabilecek kıvama ulaşır. Bu esnada ara sıra çalkalayın ve kavanozun kapağını açarak havasını alın. Zeytinyağlı kudret narı kimi kaynaklara göre 6 ay bekletilmelidir.

Zeytinyağlı Kudret narı mide için nasıl kullanılır?

Kudret narı bitkisinin midede üreyen ve mide asidinin artmasına neden olan helikobakter pilori bakterisine karşı önleyici etkiye sahip olduğu biliniyor. Kudret narı yağının aç karnına sabah veya akşam 1 tatlı kaşığı tüketildiği zaman mide ülseri tedavisinde etkili olduğu belirtiliyor. En az 40 gün kullanımı öneriliyor.

Ülser için kudret narı nasıl hazırlanır?

Çekirdeklerinin iç kısmı meyveden ayıklanır ve ürüne karıştırılmaz. Kalan kısım ayrılarak soğuk sıkım zeytinyağında bekletilir. Meyvenin acı suyu çıkartılır. Yeteri kadar zeytinyağında bekletildikten sonra hiçbir koruyucuya gerek olmadan şişelenir.

Kudret narı zeytinyağında nasıl saklanır?

1 adet olgunlaşmış kudret narından çekirdeklerini ayırın ve minik parçalara bölerek cam bir kavanoza alın. 1 su bardağı soğuk sıkım zeytinyağı dökün ve karıştırın. Hazırlanan karışımı bu şekilde tüketebileceğiniz gibi bal ilavesi de yapabilirsiniz. Karışım ağzı iyice kapalı bir şekilde 2025 gün bekletilmelidir.