Tahsilat yetkilisi ne demek?

İçindekiler:

  1. Tahsilat yetkilisi ne demek?
  2. Tahsilat Yetkilisi ne kadar maaş alır?
  3. Çağrı Merkezi Tahsilat Uzmanı ne iş yapar?
  4. Tahsilat memuru ne iş yapar?
  5. Tahsilat araması nedir?

Tahsilat yetkilisi ne demek?

Firmaların müşterilerinden, bayilerinden ya da alt bayilerinden ödeme alma işlemlerini gerçekleştiren kişiye Tahsilat Uzmanı denir. Ödeme gününden önce müşterilere hatırlatma yoluyla gerekli takibi sağlar.

Tahsilat Yetkilisi ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKORTALAMA
Tahsilat Birim Müdürü3.2005.120
Tahsilat Uzmanı2.8203.850
Tahsilat Takip Uzman Yardımcısı3.4803.910

Çağrı Merkezi Tahsilat Uzmanı ne iş yapar?

İş Açıklaması Müşteri portföyünde verilen aylık tahsilat hedeflerini yerine getirmek. Hukuki konularda bilgi vererek müşterileri ödeme yapmaya ikna etmek. Borçlular ile tahsilat odaklı etkin iletişime geçerek, alacak tahsilatı yapacak ve anlaşmaya bağlı ödemeleri takibini yapmak.

Tahsilat memuru ne iş yapar?

(1) Amirlerinin yönerileri doğrultusunda vergi ve diğer gelirleri tahsil eder; (2) Kamu parasını muhafaza eder; (3) Tahsilatlar ve yükümlülerle ilgili kayıtları tutar; (4) Tebliğ işlerini yapar; (5) Haciz işlemlerinde amirlerine yardımcı olur; (6) Amirleri tarafından verilecek mevkiine uygun diğer görevleri yerine ...

Tahsilat araması nedir?

Tahsilat aramaları çağrı merkezi hizmetinin görevleri arasında yer almaktadır. Satış işlemi sonrası müşterilerin carilerini takip etmekte olan çağrı merkezi hizmetleri ödeme hatırlatma ve tahsilat yapmak için ödeme vadesi geciken borçları takip ederek müşterileri ödeme konusunda bilgilendirmektedir.