Ehliyet Sınav giriş ücreti nasıl yatırılır?

İçindekiler:

  1. Ehliyet Sınav giriş ücreti nasıl yatırılır?
  2. Direksiyon sınav ücretini kim alıyor?
  3. Direksiyon sınav ücreti ne kadar 2021?
  4. Ehliyet elektronik sınav nasıl yatırılır?

Ehliyet Sınav giriş ücreti nasıl yatırılır?

Milli Eğitim Bakanlığı Ödeme Servisi ile yatırma: odeme.meb.gov.tr adresinden T.C. Kimlik Numaranızla Başvuru türü "MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ E_SINAVI" seçerek banka veya kredi kartınızla yatırabilirsiniz.

Direksiyon sınav ücretini kim alıyor?

İlk defa direksiyon sınavına girecek bir sürücü adayının direksiyon sınavı için ödemesi gereken ücret 130 TL'dir. MEB'e ödenen bu ücret sabittir ve ilden ile değişmez. Devlet bankalarına ödeme yaparak dekontu sürücü kursuna vermeniz gerekmektedir. Tabi ki sürücü kursu sizin adınıza ödeme yapabilir.

Direksiyon sınav ücreti ne kadar 2021?

Direksiyon Sınavı Sınav Harcı Ücreti : 130.00 TL İlk Direksiyon Sınavında geçerlidir. 2. 3. ve 4. Direksiyon sınavlarında bulunduğunuz ile göre 2 saatlik direksiyon eğitim ücretinin üzerine 130.00 TL eklenerek fiyat belirlenir.

Ehliyet elektronik sınav nasıl yatırılır?

Eğitim ödemeleri, MEB ödemeleri, Elektronik sınav seçeneğini seçin. TC kimlik numaranızı ve yatıracağınız ücreti yazdıktan sonra ödeme işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. Bu işlemin sonunda dekontunuzu almayı unutmayın. Halkbank ATM'sine para yatırmak içinde Ziraat Bankasında olduğu gibi yapmanız gerekiyor.