Istanbuldan Kocaeli Kartepe ye nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbuldan Kocaeli Kartepe ye nasıl gidilir?
  2. Istanbul Kartepe otobüs kaç saat?
  3. Istanbuldan Kartepe kayak merkezine nasıl gidilir?
  4. İzmit merkezden Kartepe kayak merkezine nasıl gidilir?
  5. Kocaeli Kartepe nerede?
  6. Marmaray ile Kocaeli Üniversitesi'ne nasıl gidilir?
  7. Kocaeli Üniversitesi hangi Otobüs gider?
  8. Masukıye nereye baglı?

Istanbuldan Kocaeli Kartepe ye nasıl gidilir?

İstanbul'dan Kartepe'ye nasıl gidilir derseniz E-5 ve TEM otoyollarını kullanarak gişelerden sonra TEM otoyolundan İzmit (batı) çıkışını geçtikten sonra İzmit (doğu) çıkışı ve altındaki Kartepe yazısını takip etmeniz gerekiyor. Ana yola çıktığınızda 100 metre ilerdeki tali yola sapmanız gerekiyor.

Istanbul Kartepe otobüs kaç saat?

İstanbul'dan yaklaşık 1 – 1,5 saatte, Ankara'dan ise 3 saatte kayak merkezine ulaşılıyor.

Istanbuldan Kartepe kayak merkezine nasıl gidilir?

Bu bakımdan Kartepe Kayak Merkezi'ne ulaşım sağlamanın pek çok yolu bulunmaktadır. İstanbul'dan otobüsle kayak merkeze ulaşım sağlamak isteyenler, İstanbul'da bulunan otogarlardan otobüse binerek 1 saat gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde kayak merkezine kolaylıkla gidebilirler.

İzmit merkezden Kartepe kayak merkezine nasıl gidilir?

İstanbul tarafından Kartepe Kayak Merkezine gitmek için öncelikle Tem Otoyolu'nu kullanıp Sapanca'ya doğru ilerlemelisiniz. İzmit-Doğu gişelerinden çıkış yaparak devam edilir . Eğer Anadolu Yakası'ndan çıkış yapacaksanız ve trafik yoksa oradan Kartepe'ye çıkış ortalama 20-25 dakika sürmektedir.

Kocaeli Kartepe nerede?

Kartepe, Kocaeli iline bağlı turizm beldelerinden bir tanesidir. İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü arasında bir yerde bulunmaktadır. Batı tarafında Köseköy yerleşim yerinden bağlayıp, doğu tarafında Sapanca Gölü ile Sakarya sınırına doğru gitmektedir.

Marmaray ile Kocaeli Üniversitesi'ne nasıl gidilir?

Bir başka alternatif rota ise; yine bulunduğunuz konumdan Marmaray otobüs duraklarına geçin. Bu kez 530 Umuttepe otobüslerine binin ve son durak A Kapısı durağında inin. Böylece Kocaeli Üniversitesi Kampüsü'ne ulaşmış olacaksınız.

Kocaeli Üniversitesi hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Kocaeli Üniversitesi yakınından geçiyor: 133, 170, 300.

Masukıye nereye baglı?

Maşukiye Kocaeli ilinin Kartepe ilçesine bağlı bir beldedir. Kartepe'nin eteklerinde ve Sapanca Gölü'nün çok yakınında bulunan bu şirin belde İzmit'e 20 km'lik mesafede bulunur. İstanbul'a yaklaşık 120 km, Bursa'ya ise 150 km uzaklıktadır.